2777
2789
عنوان

دارمکافات توزندگیم خیلی جالب

287 بازدید | 19 پست

هفته پیش طبق عادت همیشه همسرم تو بحث زدم اما اینبار ناجووور زد جوری ک میشد شگایتش گنم چون انجنان محکم زد ب سرم ک سرم ورم کرد و خیلی عذاب داشتم منم برای بچهام ک شده بیخیال شدم وگفتم خدایا میتونم همرو باخبر کنم اما تو ببین تلافیش باخودت

ی هفته شد و خواهرش با شوهرش دعواکردن چند روزه شوهرش خواهررو بیرون کرده خونه مادرشوهرم با بچهاش نشسته حالا شوهرم رفته ب زور درو براش باز گنن بره خونش خواهرش  کاش میگفتن شوهرش ب خواهرشوهرم زده دلم خنک میشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردی که روی زن دست بلند کنه اسمش مرد نیست

یه موجود بی شرفه که مادرش نتونسته درست تربیتش کنه با زن ها چطور برخورد کنه

مادر خدا بیامرزم به من و داداشم کوچیکم میگفت هیچوقت اینکارو نکنید وگرنه نمیبخشمتون

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

دیدنی ک بخاد با تلافی خواهره باشه

خدا نبینه بهتره😏

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببخشید ها کاشکی سر خود شوهرت میومد اون خواهر شوهر بنده ی خدا و بچه هاش چه گناهی کردنچرا اینجوری فکر ...

ببین حوصله نداشتم تعدیف کنم اما من هدچی میگشم زیردست ملدرشوهرمه ازبس گ بدجنسه توپ شوهرمو پر میکنه میفرسته خونه