2789
عنوان

دماغ عقابی

318 بازدید | 18 پست

من دماغم عقابی هست اسفند ۱۸ سالم می شه من هزینه عمل دارم ولی خوشم نمی یاد عمل کنم می ترسم آیا به نظر شما پسر دماغ عقابی بهتره یا عملی لطفا واقعیت را بگید چون عید نوبت دارم و تصمیمم باید بگیرم شما حاضرید کدوم را باهاش باشین😑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بستگی داره عقابی قوز بزرگ کوچک تا وقتی از یه حد متعارف خارج نشده خیلی هم قشنگه خصوصا قوزهای طبیعی معرکه است ولی ژنتیک ایرانی یه جوریه خیلی معمولا خارج از فرم طبیعیه اون ویژگی حالا شما برو مقایسه کن مثلا با نمونه های خارجی اگه تو حدی که صورتت رو از عرف خارج کرده عمل کن غیر اون دست بزنی خصوصا آقا بدتر میشه که بهتر نمیشه 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

شاهرخ خان آشواریارای هریتریک روشن ایناهمشون دماغ عقابی ان بسته یابازم بگم؟

خودتودوس داشته باش مگراینکه واقعا آزاردهنده باشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

بستگی داره عقابی قوز بزرگ کوچک تا وقتی از یه حد متعارف خارج نشده خیلی هم قشنگه خصوصا قوزهای طبیعی مع ...

نه از من مثل سرسره میاد پایین از روبرو نوک دماغم روبه بالاس انگار عمل کردم حالت دماغ آلمانی ولی از نیم رخ یکم بزرگه😶😐

نه از من مثل سرسره میاد پایین از روبرو نوک دماغم روبه بالاس انگار عمل کردم حالت دماغ آلمانی ولی از ن ...

پس دست بهش نزن به نظرم وایب مردونه اگه خراب بشه دیگه برگشتنی نیست 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

پس دست بهش نزن به نظرم وایب مردونه اگه خراب بشه دیگه برگشتنی نیست

اخه قوز نداره صاف میاد پایین از روبرو همه می گن عمل کردی ولی وقتی زیاد توجه می کنن یا از نیم رخ می گن دماغت بزرگه