2777
2789
عنوان

دماغ عقابی

250 بازدید | 18 پست

من دماغم عقابی هست اسفند ۱۸ سالم می شه من هزینه عمل دارم ولی خوشم نمی یاد عمل کنم می ترسم آیا به نظر شما پسر دماغ عقابی بهتره یا عملی لطفا واقعیت را بگید چون عید نوبت دارم و تصمیمم باید بگیرم شما حاضرید کدوم را باهاش باشین😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره عقابی قوز بزرگ کوچک تا وقتی از یه حد متعارف خارج نشده خیلی هم قشنگه خصوصا قوزهای طبیعی معرکه است ولی ژنتیک ایرانی یه جوریه خیلی معمولا خارج از فرم طبیعیه اون ویژگی حالا شما برو مقایسه کن مثلا با نمونه های خارجی اگه تو حدی که صورتت رو از عرف خارج کرده عمل کن غیر اون دست بزنی خصوصا آقا بدتر میشه که بهتر نمیشه 

بستگی داره عقابی قوز بزرگ کوچک تا وقتی از یه حد متعارف خارج نشده خیلی هم قشنگه خصوصا قوزهای طبیعی مع ...

نه از من مثل سرسره میاد پایین از روبرو نوک دماغم روبه بالاس انگار عمل کردم حالت دماغ آلمانی ولی از نیم رخ یکم بزرگه😶😐

نه از من مثل سرسره میاد پایین از روبرو نوک دماغم روبه بالاس انگار عمل کردم حالت دماغ آلمانی ولی از ن ...

پس دست بهش نزن به نظرم وایب مردونه اگه خراب بشه دیگه برگشتنی نیست 

پس دست بهش نزن به نظرم وایب مردونه اگه خراب بشه دیگه برگشتنی نیست

اخه قوز نداره صاف میاد پایین از روبرو همه می گن عمل کردی ولی وقتی زیاد توجه می کنن یا از نیم رخ می گن دماغت بزرگه