2777
2789
عنوان

جنین و بارداری

69 بازدید | 7 پست

سلام خانوما به نظرتون چند دست لباس نوزادی بگیرم ؟

تا سایز چند؟

تا چند ماهگی باید لباساشو بخرم ؟

چندتا سرهمی و لباس تو خونگی میخواد و چند دست لباس بیرونی میخواد حس میکنم پاپوش مجلسی و کفش زوده براش چون همش تو پتو یا تو کریرع

کی بدنیامیاد؟

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باردارم

نمیدونستم چی بگیرم مغازه داره گفت از سایز صفر و یک هرکدوم سه دست بگیر یکی رو تنش کنی یکی رو شستی خیسه یکی هم زاپاس داشته باشی

منم همینکارو کردم یه دو دست هم بیرونی براش گرفتم برای دکتر بردن و …. سایز دو هم گرفتم دو دست فعلا 

بازم نمیدونم کمه یا اندازه‌اس

۲ هفته دیگه

بایدیه دست بیرونی بگیری ترجیحاسرهمی باشه ومناسب فصل کلاه هم بگیربیرونی اگه شهرتون سرده حتماپاپوش وجوراب بگیریه پتوویه دورپیج زمستونه کلاه بهاره براتوخونه لباس هم ازهرسایز۳تابگیری کافیه سایزصفربرانوزادنارسه پس احتیاج نداری سایزیک هم زیادنگیریک هفته بیشتراستفاده نمیشه مبارکه سالم بغل بگیری

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

منم باردارمنمیدونستم چی بگیرم مغازه داره گفت از سایز صفر و یک هرکدوم سه دست بگیر یکی رو تنش کنی یکی ...

هزینه ام اونقدر نمیخوان طفلکا 😂 

در حد ۵ میلیون ۶ میلیون لباساشونو جمع میکنه به غیر از پتو و حوله و اینا 

کلا سر جمع چقدر میخواد؟ ممنونم عزیزم❤️

بستگی به جایی که خریددمیکنی وجنس ومارک لباس داره ولی سعی کن کمتربگیری ولی جنس خوب بگیری لباسارم آوردی خونه همه رویباربشورچون بدنشون حساسه اذیت نشه