2789

کاملا مخالفم با پدر و مادرایی که میگن بچه یکی باشه بهتره😑من خودم ۴برادر و ۶خواهر دارم اگه نداشتمشون نمیدونستم از تنهایی چیکار کنم. تک فرزندا چه گناهی کردن که باید تنهایی رو تجربه کنن باید یه همبازی داشته باشن. هرچند وقتی من خودم به دنیا اومدم، همه ی خواهرام ازدواج کرده بودن و تقریبا میشه گفت تنهایی رو تجربه کرده بودم😁

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

من خودم تک فرزندم

بابامم پولداره

کل بچگیم تباه شد،همیشه تنها بودم

هیچقوت همبازی نداشتم مامانمم سرکار بود همیشه یا تنها بودم یا پرستار داشتم،پرستارمم بی مسئولیت بود

الانم که بزرگ شدم خیلی تنها ام

جدای از تنهایی عواقب دیگه ای هم داره،تمام مسئولیت مراقبت از مادر پدرم با منه،درسته که که جوونن اما خب موقعی که بیمار باشن برای من خیلی سخته

جدای از اینا همه از من خیلی توقع دارن،این باعث شده که من یه ادم به شدت کمالگرا بار بیام

وجود همه امکانات باعث شده خیلی تلاشی برای خودم و زندگیم نکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم تک فرزندمبابامم پولدارهکل بچگیم تباه شد،همیشه تنها بودمهیچقوت همبازی نداشتم مامانمم سرکار بو ...

ترجیح میدادم دو سه تا خواهر برادر داشتم باشم حتی با امکانات کم.

همه ی اینایی که من گفتم توی مقالات معتبر روانپزشکی هم تایید شده

در کل خیلی بده

حالا نه اینکه بگم ۵ تا بچه بیارید

اما حداقل دوتا خیلی بهتره

ادم بچه نیاره بهتر از اینه که یکی بیاره

کاملا مخالفم با پدر و مادرایی که میگن بچه یکی باشه بهتره😑من خودم ۴برادر و ۶خواهر دارم اگه نداشتمشون ...

حرفاتون درسته

اما حتی اگر ادمم تنها باشه

میدونه اگر روزی پدر مادرش نباشن حداقل یه خواهری برادری داره که‌ کمکش کنه...

من یه دوته بچه دارم و دیگه نمیخام دومیشو بیارم وازاین بابت هم خودم..هم دخترم راضی هستیم عروس خواهرم ...

عزیزم منم تک فرزندم

خیلی هم ادم شادی ام و خیلی هم پر طرفدارن

ولی با دومی رو نیاوردن به خودتون و دخترتون ظلم میکنید

منم بچگیام کیف میکردم که یکی ام

اما الان که بزرگ شدم هم خودم،هم مامان بابام میگیم کاشکی یه بچه دیگه ام بود

اگر عواقب تک فرزندی رو بدونید،هیچوقت دخترتون رو تنها نمیذارید

فکر کنید به یه روزی که شما و پدرش نیستید،کی میخواد کنارش باشه

نگید دوست و رفیق و فامیل که اینا هیچکدوم به موقعش از ادم حمایت نمیکنن

عزیزم منم تک فرزندمخیلی هم ادم شادی ام و خیلی هم پر طرفدارنولی با دومی رو نیاوردن به خودتون و دخترتو ...

دخترم ۱۳..۴سالشه..

اون عروس خواهرمم بچه نیس که ماشالله نزدیک ۲۷..۲۸سالشه یه بچه داره...بعدالان یه دوره ای شده بایدخرج بچه روبتونی بدی..حالا بچه زیادبیاری نتونی ازپس خرج و..بربیای چه فایده داره...خداروداره کافیه..نه که الان خواهر برادراهوای همودارن ...

خداروشکرراضی هستیم...درحق بچه ای که نتونی بهش کامل برسی ظلمه..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
دخترم ۱۳..۴سالشه..اون عروس خواهرمم بچه نیس که ماشالله نزدیک ۲۷..۲۸سالشه یه بچه داره...بعدالان یه دور ...

عزیزم لازم نیست بهش کامل برسید

مشکل همینه که میخواید کامل بهش برسید

شما کامل بهش برسید چند سال دیگه خودش برای ایندش تلاشی نمیکنه،روزی اگر شما نباشید که حمایتش کنید خودش سخت از پس خودش بر میاد

من خودم کامل بهم رسیدن با امکانات عالی،تولد ۱۸ سالگیم ماشین صفر گرفتم،تولد ۱۹ سالگیم گوشی اخرین مدل گرفتم

هرچی لباس و کیف و کفش و ساعت دارم برنده

اما اینا چه فایده داره؟؟!!

موقعی که بابام باید دستشو جراحی میکرد،مامانم همزمان باید رحمش رو درمیاورد،من باید میرفتم بیمارستان پیش کدومشون؟؟

چند سال دیگه دور از جونشون نباشن

من تنهایی تو این دنیا میخوام به کی تکیه کنم؟از کی کمک بگیرم!

منطقون درست نیست

ترجیح میدادم یک چهارم چیزایی که الان ددارم رو داشته باشم،اما حداقل یه برادر بزرگتر داشته باشم

عزیزم منم تک فرزندمخیلی هم ادم شادی ام و خیلی هم پر طرفدارنولی با دومی رو نیاوردن به خودتون و دخترتو ...

من ۴ تا خواهر و برادر دارم یه برادرم ۶ ساله خونم نیومدم یه خواهرم هم همینطور اینو برای من توجیح کنید

عزیزم لازم نیست بهش کامل برسیدمشکل همینه که میخواید کامل بهش برسیدشما کامل بهش برسید چند سال دیگه خو ...

خوب تویی که فرزند اول هستی چطوری میخواستی برادر بزرگ داشتی؟ 

عزیزم لازم نیست بهش کامل برسیدمشکل همینه که میخواید کامل بهش برسیدشما کامل بهش برسید چند سال دیگه خو ...

عزیزم بی خیال 😂فعلا خداروشکر راضی هستیم ...

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

الان از تنهایی دووم نیاوردید؟ چیزیتون شد؟ دور از جون مردید؟ 

من الان مادر دارم یه خواهرم ۶ ساله خونم نیومده به برادرم هم همینطور یه برادرم هم که همش با زن و بچه ی خودش مشغوله به نظرتون لین خوبه؟