پفک_کرانچی مدیر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12894 عنوان بی پولی خیلییی سخته مگه نه | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 22 پست هر چی از دلت میکشه نمیتونی بخری باید کم توقع باشی بچه هات چه زجری میکشن اگه دعایی یا چله ای برای پولدار شدن دارید بگیدکار هم میکنیم ها برکت دار بشه نه اینکه بخوابی خونه پولدار بشی امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷 1403/09/15 | 12:55 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beautyparsis عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 1487 فقیر بودن بده اما بی پولی رو همه تجربه کردیم میاد و میره..بستگی به سطح توقعمونم داره ..مثلا یکی میخواد گوشی بگیره یه اندروید ۲۵ تومتی خوبه براش اونیکی حتما باید آیفون ۱۶ داشته باشه وگرنه به حساب نمیا ه..اگه آدم از چیزای ساده لذت ببره جا برای بیشتر داشتن باز میشه👌 خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12894 هیچ وقت بی پول نبودم اما پرتوقع هم نبودماکثرا معمولی بودم در حد معقول همه چیز داشتم من پولم برکت ندارهمبخوام یه چی بخرم نمیشه پولشو دارم ولی اصلا نمیفهمم پولش خرج چی میشه امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12894 آره خیلی سخته انشالله خدا خودش برکت بده مرسی عزیزم انشالله امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
ماهی_آکواریومی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 10417 خوندن قرآن به صورت مداوم وروزانه خیلی برکت میاره هیچ وقت لنگپول نمیمونی ولی نباید نیتت اینطوری باشه که بخاطر پولدار شدن میخونم
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12894 فقیر بودن بده اما بی پولی رو همه تجربه کردیم میاد و میره..بستگی به سطح توقعمونم داره ..مثلا یکی میخو ... درسته من پولم برکت نداره فقیر بودن که واقعاااا سخته ایشالله خدا به پول هر کی حلاله برکت بده امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
ماهی_آکواریومی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 10417 خوندن قرآن به صورت مداوم وروزانه خیلی برکت میاره هیچ وقت لنگپول نمیمونی ولی نباید نیتت اینطوری باشه ... البته اول نماز اول وقت بعد قرآن
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12894 البته اول نماز اول وقت بعد قرآن مرسی عزیزمممایشالله خدا به پول هرکی که حلاله برکت بده امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
ماهی_آکواریومی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 10417 مرسی عزیزمممایشالله خدا به پول هرکی که حلاله برکت بده 🌹❤️