2777
2789
عنوان

روتین پوستی📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 93 پست
تو چه زمینه ای میخوای بگو تا بگمبستگی ب پوستت داره همه چیمن هرچی میاد دوست دارم امتحانش کنمولی واقعا ...

پوستت چربه؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
میشه منم بیام؟ باهم اسنفاده کنیم؟😂😂😂

بیا 🤣🤣🤣

مامانم همیشه بهم میگه تو اگه داروخونه بزنی ورشکست میشی چون همه رو خودت برمیداری 🤣

دیدی میری سوپرمارکت میگی خوشبحالش همش چیپس و پفک دورشه؟ من عاشق این محصولات و قرصم 🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیا 🤣🤣🤣مامانم همیشه بهم میگه تو اگه داروخونه بزنی ورشکست میشی چون همه رو خودت برمیداری 🤣دیدی میر ...

منم خیلی خوشم میاد ولی چون میدونم اسنفاده نمیکمم😂 نمیخرم 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
نه نههه مال منه اول من گفتم😂😂

اونقد زیاده 😂روتین پوستی به محله رو هم کفاف میده😂نگران نباش

چقدرم خوشگلییییی:)))) من تورو یادمه تو تاپیک عکسم بودی

🫂من تاپیکای عکس همیشه هستم🥲😂

گلم دانشجوی دارو کدوم دانشگاهی؟🥲فضولی نباشه البته

تهرانن عزیزم راحت باش

سال اول قبول شدی؟ من پشت موندم 

سال اول قبول شدی؟ من پشت موندم

من اره نیمسال دوم بودم

ولی 90 درصد رفیقام بعد چندسال برگشتن

بارهام گفتم

حتی ورودی 53 ساله م داشتیم

نمیدونم چرا بچه ها پشت کنکور موندنو واسه خودشون سخت میکنن

تو تصمیم گرفتی دوباره کنکور مجدد بدی چون سال اول تمام تلاشتو نکردی:)