2777
2789
عنوان

روتین پوستی📸📸

861 بازدید | 93 پست

بچه ها بعد چندین سال جوش زدن بلاخره محصولاتی پیدا کردم که واقعا مناسب پوستمه و جوش یا نمیزنم یا خیلی کم   شماهم عکس از روتین پوستی تون بذارین 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم بعد یه تایم طولانی الان یکوچولو بهترم با اینکه همه‌چیم‌میخورم مثل چربیو شیرینی روتین انچنانینم ندارم یه پن ضدجوش و یه ژل ضد جوش و ترمیم کننده

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

روتین پوستیم: آب و صابون گلنار😂😂

چطور پوستت خشک نمیشه😂من به بدنمم نمیتونم بزنم  از شامپو بدن استفاده میکنم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
عزیزم یه سوال این وازلین هم رنگ میده به لب ؟ خوبه؟ چقدر خریدیش ؟

نه رنگ نمیده قبلیش صورتی بود رنگ میداد ولی خوب مرطوب نمیکرد این یکی رنگ نمیدخ ولی قشنگ لبارو مرطوب میکنه ۱۸۰ خریدم فکر کنم

چطور پوستت خشک نمیشه😂من به بدنمم نمیتونم بزنم از شامپو بدن استفاده میکنم

شاید باورت نشه تا سال پیش آب میزدم و صابون😂😂

پوستم عین چی خشک میشد البته چون پوستم چربه خالصه بعد پنج دیقه باز چرب میشد ولی من کرم دست به جای کرم مرطوب به صورتم میزدم😂😂

شاید باورت نشه تا سال پیش آب میزدم و صابون😂😂پوستم عین چی خشک میشد البته چون پوستم چربه خالصه بعد پ ...

اینو منم میزنم😂ابرسان که میزنم پوستم خشک میخش از روش مرطوب کننده میزنم همون کرم دست چه فرقی نیکنه😂😂😂😂

هیچی ندارم 

یدونه مرطوب کننده دارم از این پمپی ها گاهی شاید چن روز یبار بزنم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اینو منم میزنم😂ابرسان که میزنم پوستم خشک میخش از روش مرطوب کننده میزنم همون کرم دست چه فرقی نیکنه😂 ...

آبرسان که میزنی نباید خشک شه که 😂

وای فک کردم فقط منم ک کرم دست میزنم چقد نرم میکنه لامصب 

ببین یه کرم میزارم بوی یهشت میده هر جا دیدی بخر دعام میکنی😂

آبرسان که میزنی نباید خشک شه که 😂وای فک کردم فقط منم ک کرم دست میزنم چقد نرم میکنه لامصب ببین یه کر ...

چرا تنها اسنفاده کردن ابرسان باعث خشکب میشخ چون تمام اب بیرون پوستو جذب میکنه درونش روش خشک میشه

شوینده ویتالایر

ضد آفتاب ساین اسکین

ابرسان تگودر

تونر لایف توبی

دورم چشم راکوتن

پوستم چربه

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

اینان برای موست من عالین بعد ۳ سال روتین ب اونی ک مناسبه برام رسیدمفومم تو حموم بود حال نداشتم بیارم ...

از ضدافتاب وكالي راضي هستين؟

حق گوی اعظم 😌😁 ...تو بحث های سیاسی من و میبینی 👌...از خونه جوانان وطن لاله دمیده 🖤