2777
2789
عنوان

یارانه ❌

94 بازدید | 13 پست

خانما اگر یارانم و جدا کنم از خانوادم قطع میشه یا نه میترسم برم قطع بشه متاهلم آخه یه نفر می‌گفت ما جدا کردیم قطع شد چه چیزای باید ببریم، بره برا همسرم؟ بعد اگر جدا بشه همون ماه میاد

اصلا ریسک نکن من احمق این ریسک و کردم از دهک ۱ رفتم ۹ و قرار قطع کنن 😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پلیس به اصافه ۱۰...بله شوهرتونم باید باشن شناسنانه ها وکارت ملی....ببین بگو بزنن به کارت راحت باشی ...ما گفتم کارت منو زدن الان ۵ساله جداکردیم یارانه میریزن به حساب من

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

برو پلیس به اصافه ۱۰...بله شوهرتونم باید باشن شناسنانه ها وکارت ملی....ببین بگو بزنن به کارت راحت با ...

عزیزم میشه ب جای همسرم بریزن ب کارت خودم؟؟ 

عزیزم میشه ب جای همسرم بریزن ب کارت خودم؟؟

اره اونجا که رفتی جدا کنین بگو شوهرت بگه میخوام کارت خانمم رو ثبت کنین ....اگه قبول نکردن بگه من ضامنم از حسابمم برمیدارن میخوام برای زنم بریزن اونحوری قبول میکنن...شوهر من صامن یکی شده بود فرار کرده بود اون اقا تمام حسابای شوهرم مسدود شده بود براهمین گفتیم اونجا درست کردن حسابم منو وارد کردن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

چرا عزیزم، چیزی ب اسمتون بوده

فقط ماشین

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

عزیزم من شنبه برم اخر ماه برام میریزن، یعنی همین ماه انجام بدم میریزن؟؟؟

صبر کن اول دی برو تا اخر ماه بریزن برات