2777
2789

ب نظر من کسایی ک دنبال رابطه جدی نیستن این سبک از روابط ب دردشون میخوره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره.

اگر از اول هدفتون رو مشخص کردین آره.

ولی اگر همینطور بی هدف دارین میرین جلو نه.

تا الان که ۴ سال شده چه تلاش هایی برای بهم رسیدن کردین؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اگه برا خودته 

واقعا میگم شاید اینطور نباشه ها ولی از نظر من شاید ۲ درصد 

تو طرف رو ندیدی از نزدیک ممکنه اونی که میخوای نباشه نمیدونم چقدر این حرفا شنیدی دیدی منی که دیدم رفیقم نابود شد سر پسره اصن رفت خبر ندارم بعد پسره با افتخار میگفت من این کارو باهاش کردم 

هزاران کاربر اینجا رفیقم بودن پسر از آب در اومدن 

اصن طرف مجرد هس متاهله؟ چیزی میدونی ؟ 

از خانواده زندگی چی؟ 

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

با یکی تو رابطه بودم من کرج اون سمنان..بعد چندوقت گفتم میخوام بیام ببینمت سرخ و سفید شد..

بعد چند وقت هم گفتم میخوام در مپرد مسائل جدی صحبت کنیم من علاقه مندم بهت یکم بعد اعتراف کرد که آدم ازدواجی نیست و از اینحرفا..

حالا توصیه ام اینه هیچوقت رابطه لانگ رو نپذیرید

چون مدتی احساستونو میذارید بعدش طرف خیلی راحت میپیچونه..

بعضیا فقط میخوان کمبود محبتشونو اینجوری جبران کنن..تو دام نیفتید

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

رابطه لانگ و میپسندم با وجود دلتنگی و عشق زیاد و نسخ هم بودن باز رسیدن نسبت ب رابطه ک تو شهرته بیشتر ...

چجوری وقتی دوره ازت؟پس شناخت چی میشه اونم دیر ب دیر همو دیدن

چجوری وقتی دوره ازت؟پس شناخت چی میشه اونم دیر ب دیر همو دیدن

ملاک شناخت نزدیک نیس اکثرا نزدیکن ولی همو نمیشناسن بعدا میگن بهش نمی‌خورد اینطوری باشع این کارو کرد خیانت کرد ولم کرد باوجود اینکه رابطه ای ک نزدیک باشع خیلی نیازا حل میشع ولی باز خیانت اینا هس 

رابطه لانگ اگع طرف نخادت ولت میکنع و میگه تو بدرد من نمیخوری مشخصه هول نیس هوس باز نیس چون کسی ک هول باشع ی رابطه لانگ و چهار سال ادامه نمیده

ملاک شناخت نزدیک نیس اکثرا نزدیکن ولی همو نمیشناسن بعدا میگن بهش نمی‌خورد اینطوری باشع این کارو کرد ...

خب وقتی توی این چهارتا خیانت بوده باشه چی؟طرف خیانت کرده پشیمون شده دوباره برگشته بازم نظرتون همینه؟