2777
2789

اگه مهره زده باشه بیرون یا پارگی اینا باشه احتمالا باید عمل شه. 

بعد مراعات باید بکنه فقط. 

منم دارم مهره های پایینه . دکتر گف دوتا زده بیرون اما ستون فقراتت پهن هستش شانس اوردی ک نیاز ب عمل نداری. اما فقققط مرااااااعات

parasoo1989@

ببین اگه دردش زده به پاش دیگه خیلی دیر ..من شوهرم اینقد دیر اقدام کرد پاش دیگه لنگ میزد .‌هر کاری بگی کرد فایده نداشت ..آخرشم جراحی کرد ..پلاتین پشتشه روزای اول میترسیدم پشتش نگاه کنم .‌‌استخر راه رفتن خیلی خوبه ‌.باید خیلی خیلی مراعات کنه نشستن بلند شدن کار سنگین ..من شوهرم ارثی دارن برای همین بیفایده بود ..گفته بود یکماه دیر میکردین قطع نخاع میشده ..پیگیر باشه ..یوقتا همینا که میگن یه روشایی هست بدتر میکنه شوهرم یه جا رفته بود مثل مشت ومال واینجور چیزها بنظرم اشتباهه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه مهره زده باشه بیرون یا پارگی اینا باشه احتمالا باید عمل شه. بعد مراعات باید بکنه فقط. منم دارم م ...

همسرم همینه گفته دوتا مهره های پایین زده بیرون یکیش کلا پاره شده گفتن عمل من خیلی میترسم. 

ببین اگه دردش زده به پاش دیگه خیلی دیر ..من شوهرم اینقد دیر اقدام کرد پاش دیگه لنگ میزد .‌هر کاری بگ ...

ممنونم.دقیقا زده به پاش لنگم میزنه عکس کمرشون رو به چند تا دکتر نشون داده گفتن فقط عمل ولی دست نگه داشته میگه شاید با استراحت بر طرف شه موندیم چکار کنیم چقد بده این دیسک کمر ی ماهه از همه چی افتادیم

ممنونم.دقیقا زده به پاش لنگم میزنه عکس کمرشون رو به چند تا دکتر نشون داده گفتن فقط عمل ولی دست نگه د ...

پس حتما جراحی کنه اینقد این دست اون دست نکنید خدای نکرده فلج میشه ..چرا شوهرت اینقد سخت میگیره من شوهرم درسته روزای اولش سخت بود مراقبت میخواد ولی الان خداروشکر انگار نه انگار جراحی کرده کاراشم سنگینه با اینکه دکتر گفته مراعات کن .همرو انجام میده  ،هیچ مشکلی هم نداره .شکر خدا 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
کسی اطاعی از طب سنتی نداره؟

سمت طب سنتی نرین  ..یوقت میزنن یه جاش و یه کاری میکنن ..مهره ها حساسه هر فشار یا ضربه خدای نکرده پشیمونی به بار میاره 

میشه بپرسم کدوم دکتر جراحی کردند ؟

عزیزم شوهر من جای دکتر صفاریان اگه اشتباه نکنم فامیلش همین بود  جراحی کرد ولی الان نمیدونم اصلا ایران هست یانه چون همون موقع که شوهرم پیشش میرفت هر از گاهی میومد ایران ..ما مشهدیم ..ولی خوب الان هشت سال گذشته ..خواستی آدرسش و برات میفرستم تماس بگیرین اگه هنوزم بود نوبت بگیرین  جراحی کنه خلاص 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز