2777
2789

امروز باید درس بخونم خرید برم اتاقم رو جمع‌کنم حموم برم لباسام رو بشورم و اتو کنم و کلی کار دیگه لطفا بیاین بگید اول چیکار کنم از کدوم شروع کنم اینم بگم که روزا نمیتونم درس بخونم ذهنم اصلا گیرایی نداره شبا میتونم درس بخونم 

دقیقا مثل منی.منم شب خونم.

الان چیکار کنم اول گلم می‌تونی یه برنامه بدی بهم برای انجام این همه کار از ۶ بیدار شدم تو تخت خوابیدم هیچ جوره از جام پا نمیشم همش دارم به خودم انرژی منفی میدم خسته شدم اول صبح 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چیکار کنم اول گلم می‌تونی یه برنامه بدی بهم برای انجام این همه کار از ۶ بیدار شدم تو تخت خوابید ...

برنامه داخل چنلهای تلگرام زیاده‌.چنلهایی که مربوط به نحوه مطالعه هست.

اول اتاق ت رو مرتب کن . کامل. جمع وجور. برو حموم بیا یه صبحونه بخور کارای متفرقه رو انجام بده بعدش عصر برو خرید بیا خونه بعد شام درس بخون.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
اول اتاق ت رو مرتب کن . کامل. جمع وجور. برو حموم بیا یه صبحونه بخور کارای متفرقه رو انجام بده بعدش ع ...

قبل از حموم باید برم خرید شامپو همه چیم تموم شده باید اول بخرم اونارو

سلام سلام مجدددد

خب قلبم بیا شروع کنیم

اول یه بسم الله بگو و توکل کن به خداجونمون 

دوما از همه کاراتو بنویس رو برگه

بعدش اولیت بندی کن

و به اینم توجه کن که کل روزو به کوب درس نخونیااا یا کار نکنی زده و خسته میشی خوشگلم هم نماز بخون هم قرآن قشنگمونو فیلم ببین هم کتاب و هرکاری دوس داری و حالتو خوب میکنه

خب پس چی شد مینویسی رو برگه اولیت بندی میکنی

بعدم تایم حدودیشونو مینویسی مثلا اتو کردن 15 دقیقه ممکنه واسه تو طول بکشه واسه من 20 دقیقه 

برای همین میگن برنامه شخصی سازی شدست قشنگم

ان شاءالله با توکل به خداجونمون یه روز خوب و رویایی داشته باشی💚✨

انرژی منفیم ممنوع تومیتونی میدونم که میتونییییی

برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)عزیزمونم دعا کن🥹🩷✨

سلام سلام مجددددخب قلبم بیا شروع کنیماول یه بسم الله بگو و توکل کن به خداجونمون دوما از همه کاراتو ب ...

بگردممم هروقت حرفاتو میخونم‌حالم خوب میشه فدات بشم من گل دختر فرشته ای یک فرشته بدون بال 😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰