2777
2789
عنوان

چِش خوردم 🤕

266 بازدید | 26 پست

یبارم یکی بود قشنگ منو چشم زد آب البالو خورده بودم بعد طرف بهم گفت الناز چه خوشگل شدی یهویی پاهام لیزخورد با سررفتم تودیوار 😐

بابام هم چشمش خیلی شوره، ولی کلا بگم اطرافیان میگن که خوشگلیو فلان مثلا داشتم ازمدرسه میومدم، همسایه منو دیدبهم گفت چطوری خوشگل. یا عمم همیشه تعریف میکردن میگفتن خوشگل شدی الی 😂

ولی نمیدونم دیگ.. همکلاسیم مثلا میگه تینت نزن لبات خشکه نمیاد یا ریمل نزن چشمات تیره میشه شایدم حسادت میکنه 

هعیی.. حالا بنظرتون چشم کی شوره توخانوادتون

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توهم زدی

وا 😐

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

ربط اب البالو با سر خوردن و... چی بود؟! 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

هیچ کس

تو خانوادتون تابحال نبوده مثلا، حالا خواهرم داشت غذامیخورد بابام گفت افرین خواهرت خوب غذا میخوره، یهو یچیزی عین سوسیس بالا آورد 😂

ربط اب البالو با سر خوردن و... چی بود؟!

نه میگم آب البالو که ادم میخوره لباش قرمز میشه فکرکرد رژلب زدن گفت خوشگل شدی 😂

اگه چشم نمیخوری کامنت بزاریم خوشکل😂

یه تاپیکم‌بود عکسمو گذاشته بودم اتفاقا 

توهم خوشگلی داری برو بابا عادی هستی

توهم یا تَوَهم؟ عجب 😐

نه میگم آب البالو که ادم میخوره لباش قرمز میشه فکرکرد رژلب زدن گفت خوشگل شدی 😂

عکستو بذار ببینیم توهم زدی یا واقعا خوشگلی 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

والا اگه به چشم زندگی رونالدو رو هوا بود الان یا اون دختر ترکه خوشگل پودر شده بود تو فکر نکنم در مقا ...

الان اومدین تاپیک ضدحال بزنینا 😐

2790
2778
2791
2779
2792