2777
2789
عنوان

باز سوتی دادم😂😭

156 بازدید | 18 پست

دیروز رفتم زبان

فکرم یکم مشغول بود اشتباهی رفتم تو اتاقی که ترم قبلی اونجا بودم

بعد رفتم دیدم معلمشون معلم خودم نیس با خودم گفتم معلممون گفته بود امروز نمیاد شاید یکی دیگه اومده جاش

بعد دیدم شاگرد ها هم هم کلاسای خودم نیستن😂

تازه فهمیدم ب جا اینکه برم کلاس 201 رفتم کلاس 101😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣

ساری گفتم و فرار کردم از اونجااا🤣

ب معلم زبان خودم گفتم غش کرده بود😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️بعضی تاپیک ها برای رد گم کنی اطلاعات اشتباه دادم اگر یه جا دیدی یه چیزی گفتم یه جا دیدی یه چیز دیگه گفتم واسه رد گم کنی بوده..خدایی فکرشو میکردین یه روزی با کسی که نمیشناسیمش درد دل کنیم؟؟ 🙃

😂😂😂

😂😂😭

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️بعضی تاپیک ها برای رد گم کنی اطلاعات اشتباه دادم اگر یه جا دیدی یه چیزی گفتم یه جا دیدی یه چیز دیگه گفتم واسه رد گم کنی بوده..خدایی فکرشو میکردین یه روزی با کسی که نمیشناسیمش درد دل کنیم؟؟ 🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم رفتم ازمون بدم گفت برو تو اتاق چوبیه

گیج و منگ خواستم برم تو کلاس دیگع گفت نههه چوبیه

یبارم همین ازمون گوشیمونو گرفتن ، اومدم بیرون یادم رفته بود گوشیمو بگیرم ،دوباره رفتم گفتم گوشیم😭😂

نمیدونمم چمههه

خداکنه فردا سوتی ندم

۸۵۸۰۶۵۲

تقصیر واکسن کروناس

من نزدم😂😂😂😁

منم رفتم ازمون بدم گفت برو تو اتاق چوبیهگیج و منگ خواستم برم تو کلاس دیگع گفت نههه چوبیهیبارم همین ا ...

وایی😂😂

من وضعیتم بدترهفک میکنن خنگم

😂

بیا بغلم🤣🤣🫂

یکی از دوستام گفت سر کلاس زبان خوابم برد در حدی که صدا ها رو تقریبا میشنیدم بعد دبیر فهمید گفت چقدر درسا ناز خوابیده ، دوستشم بیدارش کرد دوستم وقتی بیدار شد گفت یکم بیدار بودم و اینا ، دبیر برگشت گفت یعنی صدا ها رو می شنیدی ؟! گفت آره دبیر گفت ببین هر چی رو که امروز گذشت فراموش کن 😂😂 

اینا هم با ماشین دبیر میرن خونه (بعضیاشون) تو ماشین گفت ببین درسا امروز فرض کن کلاس نبودی اتفاقات رو به هیچ کس نگو اصلا برو بخواب ولش کن 

درسا رفت خونه به مامانش گفت 

واکنش مادر 

تو امتحان مطالعاتتو تو خوندی یا خوابیدی !! 

اونم گفت نهههه خوندم 😂😂

😂😂😭

اشکال نداره منم ی بار گیر داده بودم به در ی ماشینی میگفتم این شوهرم کجاس زنگ میزدم جواب نمی‌داد نگو تا صاحبش اومد گفت خانم ماشین من شما چرا کیخاید سوارشید منم خجالت کشیدم گفتم منتظر شوهرم تکیه دادم حالا نگو شوهرم توماشین می‌خندید بهم 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

اشکال نداره منم ی بار گیر داده بودم به در ی ماشینی میگفتم این شوهرم کجاس زنگ میزدم جواب نمی‌داد نگو ...

فق اونجا ک شوهرت داش ت ماشین میخندید🤣🤣

چرا

والا بیشتر اونایی که زدن عوارض ایجاد کرده

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد