2821
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 39 پست
اینا همون عروس بدجنسایین که پای برادرا رو میبرن یه زنگ زدن خواهرم چطوری هزینه ای داره یا سربزنه بخدا ...

عزیزم میدونم چی میگی قشنگ میدونم دلت گرفته ولی اگر میتونی خودت یه زنگ بهشون بزن بگو چرا از وقتی باردار شدم بهم زنگ نمیزنید دلم براتون تنگ شده

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
عزیزم میدونم چی میگی قشنگ میدونم دلت گرفته ولی اگر میتونی خودت یه زنگ بهشون بزن بگو چرا از وقتی بارد ...

بیخیال من زنگ بزنم شروع میکنن اره ما اینجوری ما اونجوری ،بابا اینا با پدرم اینا هم قطع رابطه ان با من خوب بودن که اونم اینجورین تا من بریز بپاش مهمونی و زنگ بود من خوب بودم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیخیال من زنگ بزنم شروع میکنن اره ما اینجوری ما اونجوری ،بابا اینا با پدرم اینا هم قطع رابطه ان با م ...

پس بی خیال،، ادما تو شرایط سخت همدیگرو میشناسن ان شاءالله که نی نی سالم دنیا بیاد خودتم سلامت باشی گلم 

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
پس بی خیال،، ادما تو شرایط سخت همدیگرو میشناسن ان شاءالله که نی نی سالم دنیا بیاد خودتم سلامت باشی گ ...

قربونت انرژی خوبت رو دوست داشتم امیدوارم زندگیت سراسر شادی باشه

از وقتی زن گرفت کلا خانواده رو گذاشت کنار

بیخیال عزیزم مهم شوهرته 🙁ولی زن داداشای این مدلی رو درک نمیکنم تو هم کاری به کارشون نداشته باش

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

شاید حتی وقتی تبریک گفت اصلا خوشحال نبود مثل غریبه ها بابا داره اولین بار دایی میشه مرسی درک کردی

داداش منم همینطور بود 

حتی گفت ریدی که 

اما الان واقعا بچه ام رو دوست داره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم