2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 39 پست
اینا همون عروس بدجنسایین که پای برادرا رو میبرن یه زنگ زدن خواهرم چطوری هزینه ای داره یا سربزنه بخدا ...

عزیزم میدونم چی میگی قشنگ میدونم دلت گرفته ولی اگر میتونی خودت یه زنگ بهشون بزن بگو چرا از وقتی باردار شدم بهم زنگ نمیزنید دلم براتون تنگ شده

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
عزیزم میدونم چی میگی قشنگ میدونم دلت گرفته ولی اگر میتونی خودت یه زنگ بهشون بزن بگو چرا از وقتی بارد ...

بیخیال من زنگ بزنم شروع میکنن اره ما اینجوری ما اونجوری ،بابا اینا با پدرم اینا هم قطع رابطه ان با من خوب بودن که اونم اینجورین تا من بریز بپاش مهمونی و زنگ بود من خوب بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال من زنگ بزنم شروع میکنن اره ما اینجوری ما اونجوری ،بابا اینا با پدرم اینا هم قطع رابطه ان با م ...

پس بی خیال،، ادما تو شرایط سخت همدیگرو میشناسن ان شاءالله که نی نی سالم دنیا بیاد خودتم سلامت باشی گلم 

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
پس بی خیال،، ادما تو شرایط سخت همدیگرو میشناسن ان شاءالله که نی نی سالم دنیا بیاد خودتم سلامت باشی گ ...

قربونت انرژی خوبت رو دوست داشتم امیدوارم زندگیت سراسر شادی باشه

از وقتی زن گرفت کلا خانواده رو گذاشت کنار

بیخیال عزیزم مهم شوهرته 🙁ولی زن داداشای این مدلی رو درک نمیکنم تو هم کاری به کارشون نداشته باش

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

شاید حتی وقتی تبریک گفت اصلا خوشحال نبود مثل غریبه ها بابا داره اولین بار دایی میشه مرسی درک کردی

داداش منم همینطور بود 

حتی گفت ریدی که 

اما الان واقعا بچه ام رو دوست داره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم