2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 39 پست
حق داری دلت محبت برادرت رو هم میخواد اما بدون اکثر برادر ها این مدلی هستن ، دوستت دارن ولی روش ابراز ...

شاید حتی وقتی تبریک گفت اصلا خوشحال نبود مثل غریبه ها بابا داره اولین بار دایی میشه مرسی درک کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حتی وقتی تبریک گفت اصلا خوشحال نبود مثل غریبه ها بابا داره اولین بار دایی میشه مرسی درک کردی

نباید انتظار داشته باشی این ذوقی که تو داری اونم داشته باشه هر کسی دغدغه های خودشو داره

شایدم روش نمیشه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
الهی عزیزمایشالا نی نیت سالم بدنیا بیادمشکلی دارین؟! چجوری دلشون میاد آخه من وقتی عمه و خاله شدم هرک ...

نه والا جز محبت و خوبی از من چیزی ندیدن من و شوهرم کلی اسباب بازی خریدی براشون 

خدا رو شکر شوهرو دارم ولی این برادرا آدم نیستن  

وا بچه ها چطونه خب دلش میخواد خواهر بردارش حاالش بپرسن این توقع زیادی؟

اینا همون عروس بدجنسایین که پای برادرا رو میبرن 

یه زنگ زدن خواهرم چطوری هزینه ای داره یا سربزنه بخدا خوشحال میشم الان داره گریه ام در میاد

من باشم دیگه اسمشو نمیارم برام تموم شده اس

الان ده روزه بچه دار شده منم نرفتم من طبقه بالای مادرشوهرم بودم و چقد مادرشوهرم میپرسید ضایع شدم حسابی با این وجود که همیشه دلسوزشون بودم اما اشتباه بود

اینا همون عروس بدجنسایین که پای برادرا رو میبرن یه زنگ زدن خواهرم چطوری هزینه ای داره یا سربزنه بخدا ...

شما هم از اون خواهر شوهر هایی که دوست داری برادر متاهلت دست به سینه اماده اجرای فرامین باشه عزیزم برادرت متاهله و کار و زندگی داره شوهر من الان تو این هوا صبح ساعت شش میره ساعت شش میاد بنظرت حالی ازش میمونه بخواد یاد بارداری خواهرش باشه🙁چقدر بی منطقی

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

الان ده روزه بچه دار شده منم نرفتم من طبقه بالای مادرشوهرم بودم و چقد مادرشوهرم میپرسید ضایع شدم حسا ...

نپرسیدی چرا نیومده این دیگه خیلی کارش ضایع بود🙁

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

اینا همون عروس بدجنسایین که پای برادرا رو میبرن یه زنگ زدن خواهرم چطوری هزینه ای داره یا سربزنه بخدا ...

نه عزیزم اشتیاه برداشت نکن من خودم عروسم همسرمو با زور باید ببرم اخرش بامن دعواش میشه که تو فضول زندگی منی عوضش دایم به بهونه خرید میاد خونمون زنشم که زنگ میزنه ماهمگی سکوت میکنیم و میگه خریدم

مردی که بخواد کاری انجام بده راهشو پیدا میکنه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان ده روزه بچه دار شده منم نرفتم من طبقه بالای مادرشوهرم بودم و چقد مادرشوهرم میپرسید ضایع شدم حسا ...

من با یکی از برادرام کلا قطعه رابطه ام ولی خودم اسنپ گرفتم رفتم کادوش بردم اومدم،بردارام بدرد نخورترینن ،خدا کنه پسرم به اونا نره فقط به پدرش بره