2789
عنوان

طلسم وجادو

303 بازدید | 22 پست

آیا این مسائل فقط تو بعضی کشورها هست یا همه جا وجود داره.

راه حل اون کشورها که مثلا اصلا قرآن بلد نیستند چیه؟

خسته شدم از سئوال های بی جواب

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

لابد انجیل میخونن😁

چی بگم

دنیا جای عجیبیه، مثلا کسی علمی پیدا میکنه ولی اگر نتونه اون را به دیگران برسونه، همراه خودش میبره اون دنیا.

کاش تجربیات افراد بهتر میومد دستمون، تا اینقدر گرفتار نباشیم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با استفاده از اصل عدم قطعیت هایزنبرگ اثبات می‌کند که پیدایش جهان، تصادفی و خودبه‌خود است و هیچ علت فاعلی نمی‌توان برای آن یافت. اگر عالمی به جز عالم ماده وجود نداشت نظر ایشان درست بود. چون با حواس مادی نمی‌توان خدا را دید و دریافت، بلکه با شهود نفس می‌توان او را یافت.

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

خوب احتمالا همه خدایی رو قبول دارندیگهیابهتره بگیم نیروی برتر

درسته، فقط برام سئوال شده بود مثلا رقیه و دعای طلسم،آیا نیروش کلماته ،یا انرژی

با استفاده از اصل عدم قطعیت هایزنبرگ اثبات می‌کند که پیدایش جهان، تصادفی و خودبه‌خود است و هیچ علت ف ...

فقط میتونم بگم که نمیدونم

رودکی میگه، تا بدانجا رسید دانش من که دانستم همی نادانم

درسته، فقط برام سئوال شده بود مثلا رقیه و دعای طلسم،آیا نیروش کلماته ،یا انرژی

کلمات که فکر نکم ولی انرژی ممکنه

ولی فک کنم برا ابطال باشه بیشتر

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

کلمات که فکر نکم ولی انرژی ممکنهولی فک کنم برا ابطال باشه بیشتر

درسته،همه چیز دنیا سئواله

هر چی بیشتر فکر میکنم، حس میکنم چقدر ضعیفم،و ازاینکه تو دنیایی که از امروز وفردا واون دنیامون خبر نداریم، متعجبم، که چطور جرات کردم ازدواج کنم وفرزند به دنیا بیارم.

الان شما مستعد این هستید برید فلسفه

رو بخونید ک خیلی کمکتون میکنه

ولی سنگینه دیگه

اخلاق

معرفت شناسی

و خودشناسی

درسته،همه چیز دنیا سئوالههر چی بیشتر فکر میکنم، حس میکنم چقدر ضعیفم،و ازاینکه تو دنیایی که از امروز ...

صفر تا ۱۰۰اینو قبول ندارم

با احترام

الان شما مستعد این هستید برید فلسفهرو بخونید ک خیلی کمکتون میکنهولی سنگینه دیگهاخلاقمعرفت شناسیو خود ...

این سه تا مبحث بخونی کلا دنیات عوض میشه🤣

خلاصه 

میگه ما قبول کردیم قبلا این شرایطو 

وامضا کر دیم همین باشیم

مثال کسی ک نابینا بدنیا میاد خودش قبول کرده در دنیای قبلی

این سه تا مبحث بخونی کلا دنیات عوض میشه🤣خلاصه میگه ما قبول کردیم قبلا این شرایطو وامضا کر دیم همین ...

اصلا قبول کرده باشیم،ولی وقتی افراد دیگه میان تو زندگیمون،خیلی سخت میشه که اونها را هم با منطق خودت جلو ببری.

پس تنهایی بهترینه، نه همسری ونه فرزندی، تنهایی تو انتخابهات

اصلا قبول کرده باشیم،ولی وقتی افراد دیگه میان تو زندگیمون،خیلی سخت میشه که اونها را هم با منطق خودت ...

واگه منطقت اشتباه بود؟

اصلا قبول کرده باشیم،ولی وقتی افراد دیگه میان تو زندگیمون،خیلی سخت میشه که اونها را هم با منطق خودت ...

خوب منظورم اینه افرادیم که میان میشن همسر و بچه ما از قبل قبولشون کردیم

و اگرم جداشیم و تنها زندگی کنیم باز تو انتخابهای قبلیمون بوده