2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم ارتباطمو کم کنم

184 بازدید | 11 پست

این تاپیک رو امشب چندین بار زدم و مشورت گرفتم. کلی هم فکر کردم.

چندساعت دارم بهش فکر میکنم.

نهایتا تصمیم گرفتم ارتباطم رو با این دوستم به مرور کمرنگ و کمرنگ تر کنم. دخترم واقعا آسیب می بینه و حتی اون بچه. نهایت قرار بیرون بگذارم خانه بازی. دیگه خونه دعوت نمیکنم.

این تاپیک بود:

دوستم یه بچه همسن بچه م داره

بچه م خیلی روی وسایلش حساسه، منم دوست ندارم خسیس باشه. خیلی سعی میکنم بهش یاد بدم مهربون باشه و وسایلش رو شریک بشه وقتی دوستش میاد. ناراحت میشم اگر دل دوستش رو بشکنه. خیلی باهاش صحبت میکنم.

دوستامون هم کمی از نظر اقتصادی پایین تر هستن (نه اینکه حالا ما چیز خاصی باشیم، ولی اون بنده خدا همسرش معتاد بوده و جدا شده، خیلی دستش تنگه)

بعد بچه ش خیلی دلش میخواد سر همه چی بره و با همه چی بازی کنه. خداییش این موضوع دخترمو کلافه میکنه. منم کلافه میشم. تک تک وسایلش رو می ریزه بیرون.

دختر خودم بیرون بریم اصلا اینجوری نیست. آروم میشینه وسایلی که بهش بدن رو فقط بازی میکنه. سر چیزی بی اجازه نمیره. من حق میدم بهش دلش نخواد کل کمد و وسایلش ریخته بشه بیرون. حتی منم کلافه میشم.

ولی از طرفی به اون دختر کوچولو هم حق میدم. وسایل بیشتری می بینه خونه ما نسبت به خونه خودشون و دلش میخواد امتحانشون کنه.

منم دوست ندارم خیلی وسایل دخترم به چشمش بیاد که دلش بخواد. ولی خب خودش همه جارو زیرورو میکنه. سر کفشای دخترم، کمد لباساش، گل سراش، همه چی. من واقعا دوست ندارم اگر دخترم کفش و لباس بیشتری داره اون ببینه و دلش بخواد. ولی خب وقتی میره سر جاکفشی و کمد لباساش چی کار کنم؟:(

خونه مم کوچیکه. یکی دوبار مقداری اسباب بازی تو هال گذاشتم و گفتم با اینا بازی کنید و تو اتاق نرید ولی خب نمیشه سخته واقعا. همه ش اون بچه میگه میخواد بره اتاق دخترم.

نمیدونم چی کار کنم. نه دوست دارم دختر من اینقدر اذیت بشه نه اون دختر کوچولو.

دوستمم این مدلیه که فکر میکنه اگر برای دخترش نمیتونه همه چی تهیه کنه پس اینجا همه چی رو امتحان کنه، سیر بشه. امروز کل جاکفشی رو ریختن بیرون که یک به یک کفشای دخترمو دخترش بپوشه امتحان کنه. تک تک لاک هارو زده برای دخترش. یعنی فاز خودشم اینطوریه.

حق داری

ولی خب در اتاقو قفل کن نزار برن

البته اینجور ک‌گفتی بجه کنجکاویه همه جا میره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی نحوه مادری شماست 

یکی نحوه دوستی

دوستی شما کاملا شخصیه

و میتونه اصلا روی زندگی تون تاثیر نداره

ولی مادری تون هم مهمه اگر حس میکنید بچه تون بخاطر رفتار بچه ایشون آسیب میبینه ارتباط رو محدود کنید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یکی نحوه مادری شماست یکی نحوه دوستیدوستی شما کاملا شخصیهو میتونه اصلا روی زندگی تون تاثیر ندارهولی م ...

ممنونم عزیزم.

درسته داره آسیب می بینه دخترم. اینو به وضوح امروز حس کردم شرایط براش خیلی بد شده.

ممنونم که خوندید عزیزم.

دوستت به ناراحتی دخترت توجه نمیکنه؟

توجهش اینطوریه که به دخترش میگه مثلا الان فلانی اعصابش خورده صبر کن آروم شه بهت میده، یا امروز به دخترش میگفت بعضی وقتا شیطون میره تو پوست بچه ها. صبر کن تا بهت بده. یعنی دعوا نمیکنه دخترمو ولی ناراحتی و خواسته دخترم رو کار بد دخترم میدونه.

توجهش اینطوریه که به دخترش میگه مثلا الان فلانی اعصابش خورده صبر کن آروم شه بهت میده، یا امروز به دخ ...

عزیزم گفته بودی زنگ میزنه میگه دلمون تنگ شده

واقعیتش اینه دلش تنگ نشده میخواد دخترشو بیاره شهربازی خونه شما

یعنی سواستفاده گر و خودخواهه و به ناراحتی دختر شما توجهی نداره

دخترت ابراز ناراحتی میکنه بعد اون خانم همه لاک ها رو رو دست دخترش تست میکنه؟ همه کفشاشو میپوشونه؟

خیلی فشار رو دخترته از همه جهت

همتون حمله کردین بهش اونم فقط سه سال و خورده ایشه

شما پشت دخترت باش🥲

نظر من هم همونه که خودت بهش رسیدی خواستین همو ببینین بیرون قرار بزارین اگه بهانه سردی هوا و فلان رو آوردن قطع ارتباط

سودی براش نداشته باشی خودش ارتباطشو کم میکنه

عزیزم گفته بودی زنگ میزنه میگه دلمون تنگ شدهواقعیتش اینه دلش تنگ نشده میخواد دخترشو بیاره شهربازی خو ...

ممنونم عزیزم

راستش نمیتونم بدبینانه نگاه کنم بگم از قصد سواستفاده میکنه، چون حقیقتا دختر بامعرفتی هست، شرایط خونه زندگی ش اوکی نبوده مارو متقابلا دعوت کنه، (البته یک بار رفتیم) ولی مثلا روضه داشتن، یا روستای پدرش یه موقع محصول داشتن و اینا دعوت کرده اصرار کرده بیاید(البته نرفتیم) یا برام از محصولات روستاشون میاره همیشه. ولی خب آره حقیقته که دخترش و خودش یه احساس شهربازی بودن به خونه ما و وسایل دختر من دارن، و این یه جور سواستفاده از دخترمه. راست میگی.

عزیزم گفته بودی زنگ میزنه میگه دلمون تنگ شدهواقعیتش اینه دلش تنگ نشده میخواد دخترشو بیاره شهربازی خو ...

ممنونم عزیزم

راستش نمیتونم بدبینانه نگاه کنم بگم از قصد سواستفاده میکنه، چون حقیقتا دختر بامعرفتی هست، شرایط خونه زندگی ش اوکی نبوده مارو متقابلا دعوت کنه، (البته یک بار رفتیم) ولی مثلا روضه داشتن، یا روستای پدرش یه موقع محصول داشتن و اینا دعوت کرده اصرار کرده بیاید(البته نرفتیم) یا برام از محصولات روستاشون میاره همیشه. ولی خب آره حقیقته که دخترش و خودش یه احساس شهربازی بودن به خونه ما و وسایل دختر من دارن، و این یه جور سواستفاده از دخترمه. راست میگی.