2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین

418 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من دیروز به فاصله ۱ساعت دوتا سونو دادم که گفتن قلبش دیگه نمیزنه

۶روز پیش میزد دیروز گفت نمیزنه

سوال من اینه بعد از سقط تا جنین دفع نشه علاعم از بین نمیره مثلا یبوست و درد نوک سینه از بین نمیره؟مال من هنوز هست

بنظرتون میشه سونو ها اشتباه باشن و بچم زنده باشه؟🥺

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

امیدوارم زنده باشه 

دوباره سونو برو 

سینه سبک میشه بعد سقط 

اما چون جفت تو شکمته فکر کنم فعلا علایم برطرف نشه 

منم تجربه داشتم خداوند بهت آرامش بده و به زودی نی نی سالم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی هر ۲ سونو میگفتن نمیزنه؟؟؟

میخوای فردا جای بهتری برو 💙

بگو دقیق تر چک کنن

به قول معروف یه شیرینی هم بخور بخواب پهلو قبلش بعد برو🦦

ایشالا به حق همین شب

اوکی باشه همه چی🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چند هفته ای؟

هفته ۹

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد
یعنی هر ۲ سونو میگفتن نمیزنه؟؟؟میخوای فردا جای بهتری برو 💙بگو دقیق تر چک کننبه قول معروف یه شیرینی ...

اره اولی مطب چک کرد گفت نمیزنی بعد رفتم پایین سونو گرافی هم گفت صداشو نمیشنوم

اما علاعمم نرفته

فردا تعطیله باید شنبه برم توروخدا دعا کنید 

پیش خدا کاری نداره

این چهارمین سقطم میشه😔

متاسفم عزیزم ولی من جنین ۱۲ هفتم قلبش ایستاده بود و من هنوز ویار بارداریمرو داشتم و تو انتی فهمیدم

خدا صبرت بده عزیزم 🖤😔

اره اولی مطب چک کرد گفت نمیزنی بعد رفتم پایین سونو گرافی هم گفت صداشو نمیشنوماما علاعمم نرفتهفردا تع ...

تهرانی یا نزدیک به تهران؟؟ چون دکتر خوب میشناسم

اخه دیر نیست بذاری شنبه؟؟؟

برو فردا صبح یه بیمارستان خصوصی دختر

بگو حالم خوب نیست چک کنید سونو کنید ببینید قلبش میزنه

باز اونا دقیق تر چک میکنن

خدا صبرت بده عزیزم 🖤😔

گلم من سال ۹۵ این اتفاق برام افتاده بود الان خداروشکر دخترم رو دارم😘 خدا بزودی جاشو پر میکنه نگران نباش برای منم دو تا سونو تایید کردن و سقط کردم

و صــبر عادت ماست...❤🦋

تهرانی یا نزدیک به تهران؟؟ چون دکتر خوب میشناسماخه دیر نیست بذاری شنبه؟؟؟برو فردا صبح یه بیمارستان خ ...

خودم ارومیه ام .خانوادم تهرانن.اگه دکتر خوب میشناسید اسمشو بگید چون میخوام برای تشخیص علت بیام تهران این چهارمین سقطمه😔

گلم من سال ۹۵ این اتفاق برام افتاده بود الان خداروشکر دخترم رو دارم😘 خدا بزودی جاشو پر میکنه نگران ...

خدا دخترگلتو حفظ کنه

انشاالله خدا به منم نگاه کنه خیلی خستم از این وضعیتم😔

خودم ارومیه ام .خانوادم تهرانن.اگه دکتر خوب میشناسید اسمشو بگید چون میخوام برای تشخیص علت بیام تهران ...

اشرف معینی فقط

ببین سرچ کن ادرس مطبش هست

ولی برای ناباروری توی بیمارستان ارش سمت تهران پارس هستش

منشیش یه بار بهم گفت میشه انلاین نوبت گرفت ازش داخل سایتش

سرچ بزنی میاد نوبت از بیمارستان ارش تهران 

ببین

برو پیش اون فقط

خیلی حرفه اییه کلا

من مادرم خطر امبولی داشت تحت نظرش بود

من بچه بودم تقریبا

عجیببببب ترین موردا رو درمان میکرد

زمانی ک اصلا به عقل هیچکس نمیرسید

مثلا مورد رحم اجاره ایی داشت وقتی ک کسی نمیدونست چنین چیزی وجود خارجی داره

یا حالا موارد دیگه.....

اشرف معینی فقطببین سرچ کن ادرس مطبش هستولی برای ناباروری توی بیمارستان ارش سمت تهران پارس هستشمنشیش ...

ممنون از محبتت عزیزم حتما میرم پیشش خیلی لطف کردی🙏🙏🙏🌺