2777
2789
عنوان

همش فکر میکنم کارما منو بچه هامو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 63 پست
چرا اینقدر بد برخورد میکنه.؟ شوهر منم با این بچه ها که میان شیشه ماشین تمیز کنن بد میگفت نکن منم باه ...

من یبار نقد همراهم نبود گفتم تمیز نکن پول همراهم نیست فکر کردم الکی میگم تمیز کرد بعد دید واقعی پول ندارم حرصش گرفت باز شیشه پاک کن زد به شیشه پاک نکرد رفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

(خداوند) فرمود: اى ابليس! چرا با سجده‌كنندگان نيستى؟! گفت: من هرگز براى بشرى كه او را از گل خشكيده‌ا ...

که از گل بدبویی افریده ایی !اولین باره میشنوم منظور این پیام چیه

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

شوهرت خیلی بی شرفه بابا

عزیزم نمیدونم چرا انقد نسبت ب ادمای اینطوری این مدلی رفتار میکنه

مثلا کار خیر میکنه ها

ب بابابزرگ خودم ک وضع مالیشون خوب نی

یا همسایه مامانم ک شوهرش فوت شده دوتا بچه داره و درامد ندارن چن دفعه پول دادیم مامانم داد بهش

ی معتاد دوره گرد خانوم تو محل ما هست چرا بی این روز افتاده رو نمیدونم اما خالم میگفت این دانشگاه استاد زبان ما بوده..... 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

شوهرت اگ توی تمام موارد به افراد ضعیف گارد داشت میگفتیم کلا مشکل داره احتمالا ریشه تو کودکیش داره از ی معتاد ضربه خورده‌، حالا یا پدر مادر یا اطرافیان

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

با توجه به توضیحاتت   یک دلیل و خشم پنهان نسبت به این موضوع داره!!! چون میگی به پدربزرگ و .... کمک میکنه و دلرحمه

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

بابای منم با مردم بد رفتار میکنه😭😭😭جلو من بعد من کاری از دستم برنمیاد حقیقتا روانم داره از بدرفتاریاش نابود میشه😔💔

ما پایین خونمون پارکه گاهی میان میشینن یا اشغال جمع میکنن ببینه داد میزنه پاشین برین😔💔