2777
2789
عدم واکنش به اسم باید توی اکثر موارد باشه وقتی صداش میکنی با آهنگ اسمشو بگواگه از این اسباب بازی های ...

الان نسبت به قبل بیشتر برمیگرده ولی بازم گاهی برنمیگرده .مشکل شنیداری نداره بررسی کردم .باگفتار درمان صحبت کردم میگه الان زوده و انتظارت بالاست هنوز مهارتش کامل نشده ولی خیلی ها همین جا میگن بچه دوقلو دارن و هربار صداشون میکنن به اسم خودشون برمیگردن میخوام اینجوری باشه صد در صدی برگرده تو مهمونی شلوغ هم صداش کنن برنمیگرده 

الان نسبت به قبل بیشتر برمیگرده ولی بازم گاهی برنمیگرده .مشکل شنیداری نداره بررسی کردم .باگفتار درما ...

عزیزم مهارت ها یک بازه ی سنی داره مثلا ممکنه یک بچه ۱۰ ماهگی راه بیفته یک بچه ۱۴ ماهگی 

که هردو‌ تو بازه ی نرمالن 

اینم که میگن واکنش به اسم بازم همین شکلیه 

ممکنه یک بچه تو شش ماهگی پنجاه درصد موارد رو پاسخ بده یکی تو ۸ ماهگی پنجاه درصد موارد

ولی  شما که مثل من حساسی خودت حتما باهاش کار کن 

از همون گفتار درمان چند تا تکنیک بپرس تو خونه کار کن اصولا میگن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مهارت ها یک بازه ی سنی داره مثلا ممکنه یک بچه ۱۰ ماهگی راه بیفته یک بچه ۱۴ ماهگی که هردو‌ تو ب ...

پرسیدم عزیزم میگه تو خیلی حساسی بچه نرمال داره میاد بالا فقط صداش کن صد در صد میشه 

پرسیدم عزیزم میگه تو خیلی حساسی بچه نرمال داره میاد بالا فقط صداش کن صد در صد میشه

همه کاراش به موقع و یکی دوماه زودتر بوده این یکی رفته رو مخم که صد در صدی باشه باز الان بهتر از ماه پیش شده