2777
2789

اوهههههههههه لذت ببر دختر خوب اگه مجردی ازمجردیت ازدواج مثل یه توالته اونایی که رفتن دوست دارن دربیان ازش و خیلی ها دوست دارن برن توش... (البته این نظر تکتم دوستمه)

چیکسا در زبان کرمانجی یعنی شبهای سرد و پر ستاره پس از بارش برف و نام بزرگترین منظومه زیبای کرمانجی از حسن روشان .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امشب خواستگار داشتم منتظر کس دیگه ایم اما این پسره هم بد نبود

اگه میدونی خوبه قبول کن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه روز مهمون داشتیم بعد داشتم پذیرایی میکردم دختر یکی از اقوام هم بود بعد داداشم بهم گفت که به دختر.....هم تعارف کن در صورتیکه قبلش بهش تعارف کردم حالا میخواستم ببینم داداشم  به دختره علاقه داره یا نه ؟

ببخشیدسوالم تکراریه ولی نظر شما رو هم میخواستم بدونم😉

واای من که اگه دست خودم بود عروسی نمیگرفتم حالا حالاهاااا

نه خیلی سخته. فک کن یکساله درست تموم شده سه ساله سر کار میری. خانواده هم اوکی باشن. به خاطر شوهر و خانوادش دست دست کنی. اونم میگه سر کار نرو. خب توو خونه چه غلطی کنم

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!

دندون درآوردن بچه ها عصبیم کرده دیگه

همش آبریزش دهان،همش گریه،همش خس خس سینه وتب وآویزون شدن به من وبدغذایی😓😓😥

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤