2777
2789

تاپیکم تعطیل شد😂

تو تاپیک بعد از مرگ شوهرتون چیکار میکنید خیلیا نوشتن شیرینی میدیم یا خوشحال میشیم 

منم اون تاپیک رو زدم تا قدر شوهر و زندگیشون را بدونن چون واقعا ناراحت شدم وقتی دیدم خانوما چقدر راحت درمورد مرگ عشقشون حرف میزنن 

وگرنه من غلطططط بکنم عاشق مرد متاهل بشم یا وارد زندگی کسی دیگه بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلیداسرار درست کردی دختر

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

من هنوزم میگم آدمی که زجرت بده حقش مرگ هس حتی اگه شوهرت باشه 

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

کسی که ارزوی مرگ کسی رو میخاد قطعا قلبش سیاهه و خدا میدونه باهاش چیکار کنه ( کارما )

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

خود مردا میخارن

الان یه مرد متاهل همسایمونه عاشقمه و سرویسم کرده البته عشق که نیس چون هرز میپره مردک روانی 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خانما گاهی اونقد تو زندگی ظلم میبینن تو دلشون میگن اگ ایم نباشه من راحت میشم بعد اگ همون مرد سرما بخوره تا دباره خویش نکنن ول نمیکنن جوری دورش می‌گردن ک فرشته ها نمیگردن

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور