2777
2789
طلاق بگیری صد در صد پشیمون میشی کفر نعمت کنی دیگه همینم خدا بهت نمیده خواهرانه بهت میگم برگرد تو خون ...

با این بابا و مامانی که این داره جوننن در خطره جوری پرش میکنن که 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای جدا بشی یه جور با شوهرت توافق کن جداشو اون نخواد طلاق بده و اذیتت کنه و چندسال باید زمان ...

چاره ای برام نزاشتن اخه اینقدر پول پرستن که نمیان مشکل رو حل کنن واسه این باید سر مهریه اذیتشون کنم 

دختر عموی منم، شوهرش همه چیزو ب نام خواهرا و مادرش کرده ،اینم بنده خدا رفته واسه طلاق چند جلسه دیگه ...

حالام پیام میده کاش وابستت نبودم و از این چرت و پرتا بعد می خوان بدون هیچیم برگردم این زور داره 

وقتی برنگردم خونم به زور می تونن برم گردونن؟

اگه برنگردی ناشزه میشی اون عدم تمکین میگیره بعد میتونه اجازه ی زن دوم بگیره و تورو هم طلاق نده تا ابد و دیگه تو نه شوهر داری نه میتونی شوهر کنی نزار ناشزه بشی خواهرانه بهت میگم برگرد خونت باهاش خوب باش به این وضعی که داری قانع باش از خدا کمک بگیر تا کم کم زندگیت بهتر بشه تو هر زندگی یه مشکلاتی هست دیگه منم تا چند سال خیلی مشکل داشتم تو زندگیم ولی چون حق طلاق نداشتم موندم تو زندگی الان از زندگیم راضیم تا ۹۰ درصد زندگیم بهتر از قبل شده شما هم صبور باش از مشاوران مذهبی کمک بگیر زندگیت خوب میشه فقط برگرد قهر رو تموم کن و برگشتی هم سر اموال شوهرت باهاش صحبت نکن فعلا تا به مرور خودش درست میشه

اگه دست بزن داشت خیانت می‌کرد نیاز جنسیتو رفع نمی‌کرد میگفتم طلاق بگیر ولی به این دلیل نه برگرد خودش بعدا فکرش عوض میشه و بهت اعتماد میکنه فقط باید صبر کنی برگرد باهاش آشتی کن تا یکی دوسال دیگه زمان بده به طلاق فکر نکن به خودت تلقین کن زندگیت خوب میشه با خانواده شوهرت رفت و آمدت رو کم کن همه چی خوب میشه

اگه برنگردی ناشزه میشی اون عدم تمکین میگیره بعد میتونه اجازه ی زن دوم بگیره و تورو هم طلاق نده تا اب ...

خب منم برا نفقه درخواست میدم آخه قابل برگشت هم نیست  خیلی خونواده ها با هم در افتادن من دیگه نمی خوامش تو زندگی   بودم که  ذوقم کور شد آرامش نداشتم وقتی میشینم فکر میکنم حتی کوچیک ترین آرزوم که پختن کیک و غذاهای جدید بود خورد شد ذوقمو گرفت خودش و خونوادش فقط زن رو برا رابطه جنسی می خواستن 

اگه دست بزن داشت خیانت می‌کرد نیاز جنسیتو رفع نمی‌کرد میگفتم طلاق بگیر ولی به این دلیل نه برگرد خودش ...

خیلی سمجن لجبازن حرف حرف خودشون باید باشه حتی اگه اشتباه بگن 

اگه قرار بر جدایی همین امسال بهتر از دوسال دیگه هست که خدایی نکرده با بچه باشی 

از خدا میخوام اگه قسمتم مونده درستش کن اگر که نه من منتظر ابلاغیه دادگاهم