2821
2789

اول از همه استرس نداشته باش و مطمعن باش شیرت زیاد میشه

بعدم گوشت اب گوشت بادوم شییییر ماکارونی 

هرچی مقوی داشتی خوبه اما از همه مهمتر استرس نداشتنه

باردار نیستم.. تیکر تولد یکسالگی دخترم عشقم نفسم عمرم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پسر منم 45 روزست و شیر من هم خیلی کمه در حد دو وعده در روز . من بهش شیر خشک میدم 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

فرقی نمیکنه هر نوع دلستری میتونه باشه فقط اگه بچتون نفخ داره یا کولیک خوردن زیادیش خوب نیست چون اذیتش میکنه 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
از کدوم دلستر ها؟اوناکه برا سنگ کلیه میخورن یا طعم دار مارک خاصی بود؟

تلخ دوست نداشت ونداره .از این طعم دارا .قطره شیرافزا هم خورد چند بار ولی دلستر فوق العاده بود .(یه سری هست  نوشته نوشیدنی گاز دار. اینا نه) دلستر می خورد.

کاربر مرد هستم 
منم گاهی مجبور میشم شیر خشک بدم شیر نمیخورم اگزما داره به شیر حساسه

وزن تولد و وزن یه ماهگیه نوزادتون چند بوده عزیزم؟

به توصیه یکی از دوستای نی نی سایتی، شادونه خریدم و بو دادم با آب لیمو و کمی نمک و خوردم.... عاااااالی بود.... هم بچم آروم میشد و هم شیرم خیلی زیاد شد. 

آجیل هم خوبه. کله پاچه شنیدم خیلی خوبه ولی خودم نخوردم. 

من همون آبگوشت و ماهیچه و قلم گاو یا گوسفند تو هر غذای خورشتی استفاده کردم. خیلی خوب بود. 

حلیم هم خواستم بپزم آب قلم توش بود. حلیم برای من معجزه میکرد....

وزن تولدش ۳۲۵۰ بود چهل روزگی ۴۹۰۰ بود گفت خیلی خوبه وزنش ولی نمیدونم چرا حس میکنم سیر نمیشه همش زیر ...

وزنش که خیلی خوبه . زیاد شیر خوردن و  زیر سینه بودن همیشه بخاطر گرسنگی نیست گاهی هم   بخاطر وابستگیشون به سینست