2777
2789
عنوان

صبحانه واسه بچه 22ماه

239 بازدید | 10 پست

سلام مامانا لطفا کمکم کنید بچم اثلا صبحانه نمیخوره عصرونه  نمیدونم چی بدم بهش بلدنیستم چیزیو اصلا نهارنمیخوره فقط دوسه لقمه شام که هیچی ازصب تاشب فقط چنبار شیرمیخوره  درضمن یکونیم کیلوکم کرده فک کنم تبخال داره نمیدونم چیکاکنم توروخدااگه چیزی میدونین همراه طرزتهیییییه حتما بهم بگید😢 دعاتون میکنم مرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم مث تو هستم با یه دختر ۲۳ ماهه بد غذا. من دو ماه دخترمو از شیر گرفتم ولی متاسفانه لب به شیر گاو نمیزنه و فقط گاهی شیر پاکتی طعم دار میخوره ک چه فایده. ولی غداخوردنش نسبت به قبل بهتر شده. بازم نه زیاد. 

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...

چون دخترم شیر گاو نمیخوره سعی میکنم یه روز درمیون حتما فرنی با شیر محلی و حریره درس کنم روزی یه کدوم فقط هم اینارو میخوره ولی بازم به زوور. صبح ک بیدار شه چند تا لقمه نون با کره یا حلوا شکری میخوره و بعدش فرنی  بش میدم یا حریره 

یکم ارد برنج مثلا دو قاشق با یه لیوان شیر و نصف لیوان اب و یکم نبات میزارم رو گاز. ولی بیشتر حریره بادوم میدم چون بادوم کلسیم داره خاصیتش از شیر بیشتره

پسره منم 19 ماهشه بد غذاس. معمولا بچه های بد غذا تنوع غذایی رو دوس دارن.غذاهای جورواجور و ساده درست کن مثلا صبحانه هایی که من میدم به پسرم:

حلوای خرما= خرما تو کره تفت بده و یه تخم مرغ داخلش بزن

فرفرنی با طعم موز بده. وقتی فرنی اماده شد یه تیکه موز داخلش له کن.فرنی یه بار با عسل یه بار با خرما شیرین کن. مثلاداخلش گردو اسیاب شده بریز

پسرم تو اغوشم خوابیده چقدر لذت بخشه بعد از سالها انتظار گفتن این جمله

شره انگور و ارده با نون

تخم بلدرچین

شیر برنج 

خامه عسل

گردو و بادام اسیاب شده و شیره انگور یا خرما یا شیره توت با نون

تخم مرغ ابپز با کره روز در میون بهش بده

سوپ شیر باخامه 

سیب زمینی سرخ کرده اکثر بچه ها دوس دارن با روغن کنجد سرخ کن

پیاز سرخ کن زردچوبه و نعنا بزن سیب زمینی ابپز له شده با نمک بزن داخلش.خوشمزه میشه اگه گوشت هم بزنی خوبه