2777
2789
عنوان

جوش زیاد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 46 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راکتون میگن خطر ناکه آزمایش چی ؟همون چکاب؟

والا من خوردم تحت نظر پزشک هیچ خطریم نداشت جوش صورت و بدنم همه از بین رفت الکی جو میدن خطرناکه...آزمایشای هورمونی و کبدی 

من به خاطر سینه هام آزمایش دادم خیلیم گرون در اومد ولی چیزی نگفت آزمایش چی دادی شما ؟؟

آزمایش هورمونی دادم 

خیلی کامل بود. ١۶ روزم طول کشید تا جوابش اومد 

البته قبلش سونو دادم توی سونو نشون داد که تنبلی دارم بعدش دکتر گفت چکاپ هورمونی واست مینویسم که توی اونم دوباره نشون داد تنبلی داشتم 

الان با یه قرص ضدبارداری که هرشب میخورم و یه قرص ویتامین د٣  همه ی جوشام از بین رفته

صورتم صاف و شفاف شده

فکر کنم شماهم تنبلی تخمدان داشته باشی 

والا من خوردم تحت نظر پزشک هیچ خطریم نداشت جوش صورت و بدنم همه از بین رفت الکی جو میدن خطرناکه...آزم ...

باید حتمن ازمایش داد قبلش 

دکتر برای من نداد 

فقط گفت دوماه بخور بیا ببینمت باز 

خیلی میترسم🥲

شما تجربش رو دارین راضی هستین؟من از دیروزه درمانشو شروع کردم

آره من خوردم دورم تموم شده جوشامم خوب شده...فقط اولش برون ریزی داره تا یکی دوماه اول شاید جوشات بدتر شه ولی بعدش پوستت صاف میشه

تهرانم عزیزم دارو که اصلا نمیتونم بخورم مثلاً یه ویتامین دی میخورم بدتر میشم

دکتر طب سنتی که بری مزاج شناسی می‌کنی متناسب با مزاجت درمانت می‌کنه. مثلاً ممکنه با حجامت مشکلت حل بشه. طب سنتی از طب جدید خیلی بهتره

باید حتمن ازمایش داد قبلش دکتر برای من نداد فقط گفت دوماه بخور بیا ببینمت باز خیلی میترسم🥲

آره حتما باید آزمایش آنزیمای کبدی و چربی خون بدی ممکنه بالا پایین بشه آسیب بزنه ... خودت آزمایش کبدیارو برو بده من هر دوماه میرم آزمایش

آزمایش هورمونی دادم خیلی کامل بود. ١۶ روزم طول کشید تا جوابش اومد البته قبلش سونو دادم توی سونو نشون ...

من پریودام منظمه فقط خون ریزیم کمه در حد دوروزه یه روزم لکه بینی دارم 

آره حتما باید آزمایش آنزیمای کبدی و چربی خون بدی ممکنه بالا پایین بشه آسیب بزنه ... خودت آزمایش کبدی ...

همینطوری بدون اینکه دکتر بگه برم ازمایشگاه میگیرن ازم؟

تا حالا ازمایش ندادم اصلن نمیدونم چطوره؟

ازمایش خونه؟

2790
2778
2791
2779
2792