2777
2789

چقدر از کیمیایه فضول بدم میاد وچقدر از پیمان سسخل بدم میاد خیلی خنگه که هرچی کیمی بهش میگه قبول میکنه حیف مهدی پاکدل😂

منو وسط راهی ول کردی ک از اولش بخاطر تو توش قدم گذاشته بودم..

شماهم بخ کیمیا تهمت‌می زنید چطور وقتی آرش بعد قهربا کیمیا شب موقع خواب بخ عکس رویا نگاه می‌کرد میگفت ...

بالاخره عکس یه مرده بود و من خودم اینو خیانت نمی‌دونم 

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اول همه تقصیر خود آرش بود که با درود وپاپوش درست ک دن یرای پیمان له کیمیا رسید کیمیا گناهی نداشت که ...

کیمیا اصلا اهل زندگی نبود دنبال بهانه بود واقعا.نظر شما هم محترمه

کیمیا اصلا اهل زندگی نبود دنبال بهانه بود واقعا.نظر شما هم محترمه

چه بهونه ای اگر دنبالزندگز مبود بهد اینکه فهمید آرش زن داشتا ازش طلاق پیگرفت اما دیدید که خودشم گفت که ساید طلاق آخرین راه باسه اون چند بار به آرش فرصت داد ولی آرش تعییری نکرد.

چه بهونه ای اگر دنبالزندگز مبود بهد اینکه فهمید آرش زن داشتا ازش طلاق پیگرفت اما دیدید که خودشم گفت ...

والا چ تغییری باید میکرد ارش؟

مگه چ مشکلی داشت ؟؟

با چنگ و دندون سعی میکرد زندگیشو با کیمیا حفظ کنه

تو ی قسمتم

وقتی ازاده اومده تهران

داشت با پیمان حرف میزد

میگفت این موضوع بین منو کیمیاست به شما ربطی نداره

و دلم نمیخواسته ی ناپدری بالا سر بچم باشه

واقعا این نشونه دهنده این نیست که ارش چقدر برای این زندگی ارزش قائل بوده ؟؟

والا چ تغییری باید میکرد ارش؟مگه چ مشکلی داشت ؟؟با چنگ و دندون سعی میکرد زندگیشو با کیمیا حفظ کنهتو ...

نخیرم اصلا نشون اینا نیست مگه غیر اینه که آرش خودشم ناپدری آزاده بوده واینا نشونه قلدری وفهم وشعور ودرک پایینه که نمی فهمه که خودشم باپیمان فرقی نداره وهردو ناپدری اند.

والا چ تغییری باید میکرد ارش؟مگه چ مشکلی داشت ؟؟با چنگ و دندون سعی میکرد زندگیشو با کیمیا حفظ کنهتو ...

بعدم بایدچا تغییری می ک د چه نشکنی داست واقعا ندیدید مشکلاتش کم نبود بی دین وایمون بو به هیچی اعتقاد نداشت حروم خور بود واهل سوء استفاده بود وخیلی عیبهای دیگه.

چه بهونه ای کیمیا اگه اهل زندگی نبود خب بت پیمانم‌این همه سال نمی موند مس مشکل از آرش بود نه کیمیا.

عزیزم گفتم که نظر شما هم محترمه با پیمان موند چون پیمان رو دوست داشت وگرنه حتما برای اینم یه بهونه ای می‌گرفت ما هم نظرمون اینه دیگه

عزیزم گفتم که نظر شما هم محترمه با پیمان موند چون پیمان رو دوست داشت وگرنه حتما برای اینم یه بهونه ا ...

بله نظرشماهم‌محترم وای پن باشپا موافق نیستم چه درمورد این نظر چخ چیز دیگه والبته انکار بدیهیات دیگه اسمش نظر نیست وقتی چیزی را دیگه توخونه سریال نشون میده وشما ردش میکنی دیگه اسمش نظر نیست.

بله نظرشماهم‌محترم وای پن باشپا موافق نیستم چه درمورد این نظر چخ چیز دیگه والبته انکار بدیهیات دیگه ...

عزیزم الان چیو میخوای ثابت کنی؟میخوای نظر منو عوض کنی؟تو کل این سایت تا حالا بیست تا تاپیک در مورد این سریال زدن فقط شما و سه نفر دیگه رو دیدم این حرفا رو میزنن همه نظرشون با من موافق بوده.و البته که منم نگفتم لطفاً با نظر من موافق باش.

عزیزم الان چیو میخوای ثابت کنی؟میخوای نظر منو عوض کنی؟تو کل این سایت تا حالا بیست تا تاپیک در مورد ا ...

منم دنبال ثابت کردن چیزی نبودم وسیستم فقط گفتم من هم نظر شما نیستم بعدم‌این‌که تعداد زیاد با حرف غلط یکی هم نظر باشند معنیش درست بودن نیست من استغفرالله خودم را نمیخ ام با پیغمبر امامان مقایسه کتم ولی لا اونا وحرفهای درست اونا هم خیلیا مخالف بودند اما معنیش این تیست چون تعدا مخالفان زیاد بوده پس حرفاشون درست بوده ا ن افرادی که هم فکر شماهستند خب اوناهم مثل شما متاسفانه تشخیصشون غلطه و وقتی چیزی را می‌بینند انکار می‌کنند دیگه بیشتر از این توقعی ازشون نبست مثل همونایی که دکتر سدن پسر کیمیا والمپیادی بودنش دخترش را  نمی بینند بعد هی اصرار دارند ومیگند خوب شد آرش آزاده را برد اگر پیش کیمیا می موند ال نی سد وبلاگ می شد ونمیدونم خانم جلسه ای می شد وبی سواد می موند ویا حرفایی مشابه این

عزیزم الان چیو میخوای ثابت کنی؟میخوای نظر منو عوض کنی؟تو کل این سایت تا حالا بیست تا تاپیک در مورد ا ...

درضمن برای شمایی کهفکر میکنی همه فقط هم فکر سماهستند میگم که یا کنفرانس تاپیک زده بود که من‌اصلا نمی تونم حق  ا به آرش بدم البته الان تاپیک را بسته.

درضمن برای شمایی کهفکر میکنی همه فقط هم فکر سماهستند میگم که یا کنفرانس تاپیک زده بود که من‌اصلا نمی ...

ببین صد نفر هم بیان اینا هیچکی حرفتو قبول نداره فقط نمیدونم چرا انقد فرهنگت غلطه که میگی فقط حرف من درسته حرف بقیه اشتباه اگه فرهنگت غلط نبود تو هم مثل من میگفتی نظر شما هم محترمه و رد می‌شدی اما انقد ریپ ردی که خستم کردی اگه هنوز کمی برای شخصیتت  ارزش قائلی دیگه رو من ریپ نزن

ببین صد نفر هم بیان اینا هیچکی حرفتو قبول نداره فقط نمیدونم چرا انقد فرهنگت غلطه که میگی فقط حرف من ...

ببین کی به کی میگه فرهنگت‌پایینه این تویی که داری نظ ت را به من‌تحمیل میکنی من فقط نظر خودم را گفتم‌اما تو هی نیکی چون‌نظر بقیه باتو فرق داره پس تو حرف نزن لال سو حالا فهمیدی کی داره تحمیل میکنه توهم که این قدر ادعا داری واگر جواب دادن بی فرهنگی نی دونی مس تو هم‌جواب نده که منم‌دیگه جوابت را ندم