2777
2789
وای حتی نگاش زو هم شما میخوندین که چیه😂

خوندن نداشت که تابلو بود. همش میرفت جایی که پیمان بود. اه اه منفوره منفور

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یکی نوشته بود کیمیا لیاقتش همون مادرشوهر زنبیل به دسته ،نه مادرشوهر باکلاسی مثل مهتاب

همین مادر شوهر مثلا با کلاس بود که پسرش را بدبخت گزد به زور برای اینکه پسرش را پیش خورش نگه داره سعی کرد اون را علاقه مند به دختری بکنه که هیچ شباهتی از نظرفکری به پسرش نداره واون جور زندگی هردوشون هم پسرش هم کیمیا به هم ریخت

نه اینطور نیست آرش تنها کارش این بود که نگفت قبلا دوست دختر داشته بقیه بدی هاش همش از خواهرش و پدرش ...

نخیر آرش خودشم بدی داشت به خاطر پدرش که ابیته بخشیدم یه خاطر خودش به خیلیا ظلم گزد اون که برای دک کردن محبوبه الکی دونفر از آدمای باباش را به عنوان مامور فرستاد بیچاره مادر محبوبه از ترسش چند ساعت بچه به بغل دم درونشون سرپا وایستاده بود بعدم به خاطر پدرش با کمک‌یگ کمیته ای برای یکی پاپوش گرفتند وزمینه را گرفتند خودشم مشروب خور بود سر آزاده هم که اون بخارا آورد وبدبختبچه بدون مادر بزرگ شد میخ است به کیمیا ص به بزنه اما حالیش نبود که زندگی اون بچه تم داغون گزد تازه این جوری به خودشم ظلم کرد اگر این کار را نمیکرد می رفت دوباره خودش با یکی این بار ازدواج میکند که از نظر فکری مثل خودش باشه .

ببین چقدر ازاده نمک نشناسهاین زحمت ارشو ندیدگذاشت رفت سراغ کیمیا اخه این زن چ خوبی در حق تو کرده بود ...

چه نمک نشناسی ای آرش خان نمی دزدیدند می دید کیمیا براش چیکار می‌کرد این طوری باشه فرزانه هم خیلی نمک نشناسه بود این همه سالها که به این وضع افتا  فقط کیمیا وپیمان هواش را داشتند اما نگفت که آزاده زندست.

نخیر آرش خودشم بدی داشت به خاطر پدرش که ابیته بخشیدم یه خاطر خودش به خیلیا ظلم گزد اون که برای دک کر ...

خخخخ اینا هیچکدوم بدی در حق کیمیا نبود برای خانواده کیمیا که بد نشد.بعد واقعا از نظر شما آزاده با بدبختی بزرگ شد؟؟؟؟؟؟کسی که تو ناز و نعمت بزرگ شد و بهترین دانشگاه رو رفت و دکتر شد و آرش هم واقعا دوسش داشت و بهش محبت میکرد؟ولی حیف که اونم مثل کیمیا قدر نشناس بوداگه منطق شما اینه پس دیگه بیخیال ولش

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
واااای درستهآرش اگه آدم بدی بود بچه انقدر خوب تربیت نمیشد بیچاره قربانی گذشته شد :) کیمیا هم دوسش ند ...

فقط تربیت آرش نبود اون برای اینکه ذاتا دختر خوبی چون اصالتا بچه یک خانواده باخدا وهومن ومعتقدی لود.

نخیر آرش خودشم بدی داشت به خاطر پدرش که ابیته بخشیدم یه خاطر خودش به خیلیا ظلم گزد اون که برای دک کر ...

بعدم بعد ازدواج با کیمیا حتی یک بارم نشون نداد که مشروب بخوره چرا دروغ از تو فیلم در میارید

خخخخ اینا هیچکدوم بدی در حق کیمیا نبود برای خانواده کیمیا که بد نشد.بعد واقعا از نظر شما آزاده با بد ...

منم نگفتم‌اینا درحق کیمیا بدی بود این درجواب این بود وه میگن آرش هیچ بدی ای نداشتوادپ‌بدی نبود مگه فقط باید حتما د حق خود کیمیا بد کرده باشه  قتی این طور نسبت به بقیه بدجنسی میکنه پاش اگر می افتاد در حق کیمیاهم بدی می کرد که اخرم‌دیدیدکه کردبعدم چه فای ه تو رفاه بزرگش کرد اما بی مادر بود بعدم مگه کیمیا وپیمان فقیر بودندکه پیش اونهم بودعلاوه براینکه توراه بود مادرم داشت تازه مادر واقعی خود آزاده هم که تو رفاه نبود  امکانات خاصی نداشت پزشکی قبول سد پس مشخصه ژنی باهوشند وآرام بزرگش نمیکرد بازم پزشکی قبول نیکرد.

بعدم بعد ازدواج با کیمیا حتی یک بارم نشون نداد که مشروب بخوره چرا دروغ از تو فیلم در میارید

بعد ازدواج نه ولی اون شب که مادر کیمیا را می‌خواستند اعدام کنند فرداش ‌ه مادرش اومد خبر آزادی مهری را بده بطری مشروب پیشش بود یا فردای عروسی که مهری ومادرش اومدند دیدنش بازم همین طور تو فرانسه که بعد سالها معلوم بود مشروب خوره چون وقتی رفت میش پدرش خیلی از مشروب تعریف کرد وگفت دیت سازه پس معلومه که مشروب خور بوده.

منم نگفتم‌اینا درحق کیمیا بدی بود این درجواب این بود وه میگن آرش هیچ بدی ای نداشتوادپ‌بدی نبود مگه ف ...

آخه بحث اینجا بر سر اینه که تقصیر کیمیا بوده یا ارش ما که نگفتیم آرش از چهارده معصوم بود اره مادرش هم موفق شده بود دکتر بشه نه الان با این همه عدااااالت

بعد ازدواج نه ولی اون شب که مادر کیمیا را می‌خواستند اعدام کنند فرداش ‌ه مادرش اومد خبر آزادی مهری ر ...

گفتم که قبلش نبود.به هر حال مهم این بود که آرش زندگیشون دوس داشت مثل کیمیا چشمش دنبال کسی دیگه نبود

گفتم که قبلش نبود.به هر حال مهم این بود که آرش زندگیشون دوس داشت مثل کیمیا چشمش دنبال کسی دیگه نبود

شماهم بخ کیمیا تهمت‌می زنید چطور وقتی آرش بعد قهربا کیمیا شب موقع خواب بخ عکس رویا نگاه می‌کرد میگفتید ا ن‌هنوز تو فکر عشق قبلیش اما این طور به کیمیا تهمت پی زنید کیمیا بله قبل ازدواجش با ارش پسمان را دوست داشت اما بعد ازدواج با آرش این طور مبود منتها بعد طلاق خز آرش خی طلاق گرفته بود دیکه از آرش پس با هرکس دلش میخ است پی تونست ازدواج کنه.

آخه بحث اینجا بر سر اینه که تقصیر کیمیا بوده یا ارش ما که نگفتیم آرش از چهارده معصوم بود اره مادرش ه ...

اول همه تقصیر خود آرش بود که با درود وپاپوش درست ک دن یرای پیمان له کیمیا رسید کیمیا گناهی نداشت که قبل آرش کس دیگه ای را دوست داشت به همه میگند کیمیا آرش را دوست نداشت ویا ازدواجش زندکی آرش را خراب کرد اما متوجه نیستند وانگار یادشون‌تیست که کیمیا همون‌آوا جواب منفی داد منتها آرش ول کن نبود این قدر گیرداد که آخ  کیمیا تسلیم شد البته با پاپوش درست گرون برای پیمان.