2777
2789

آره من

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکلم تمرکز رو ی درسه دکتر بهم دادهیه دونه خوردم سر گیجه گرفتم گوشم و ز وز میکنه

😂 رومن برعکس عمل می‌کنه اضطرابم بالاتر می‌بره  نمی‌دونم چرا شاید چون داروهای دیگه هم می‌خوردم باهاش.  

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

من مشکلم تمرکز رو ی درسه دکتر بهم دادهیه دونه خوردم سر گیجه گرفتم گوشم و ز وز میکنه

من وسواس فکری و اضطراب داشتم ک دکتر بهم فلوکستین و بوسپیرون داد.. الان دو هفته هست ک بوسپیرون استفاده میکنم و فلوکستین رو یک ماه و نیم میشه.. توی این مدت خودم خیلی سعی کردم ک حال خودمو بهتر کنم و الان بهترم ولی حالا نمیدونم چقدر نتیجه قرص بوده و چقدر نتیجه تلاش های خودم

من کنکوریم و بیشتر استرسم به خاطر درسه🥲

این قرصا بعد چهار هفته اثر میکننشما هم سر گیجه و.. داشتین؟

ن عزیزم من هیچ عوارضی نداشتم فقط احساس می‌کردم از لحاظ حس جنسی یخورده سرد شدم

البته من فلوکستین دیدم واسم تاثیر خاصی نداره رفتم دکتر و الان سرترالین واسم نوشت.. بوسپیرون رو هم ادامه میدم

شماهم زیر نظر پزشک ادامه بدین قطعا حالتون خوب میشه💜