2821
2789
عنوان

خرید کربلا

721 بازدید | 11 پست

سلام خانوما میشه کسی تجربشو داره  کمکم کنه.انشالله خدا بخاد دوماه دیگه منو وخانوادم میریم کربلا.میخاستم بدونم اونجا قیمتا چجوریه میشه خرید کرد کدوم پاساژ خوبع نجف کربلا ووو کجاها برا خرید مناسبه ؟ چقد باید پول برد؟ چیا اونجا مناسبه؟بهترین سوغاتی چیه برای هدیه دادن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی گرونه

مثلا تسبیح اینجا ۵۰ تومنه اونجا چقدره؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

سلام والا چند روز پیش اونجا بودم کمترین قیمتشون یک دیناره که یک دینار اونا ۵۰ هزارتومن خودمونه ما کم پول بردیم اونجا پیش صرافی ها با کارت هر بار ۳ یا ۴ میلیون می‌کشیدیم هر یک میلیون که میکشن ۸۰ هزار تومن کارمزد باید بدی به نظر من کربلا بهتره برا خرید میگن طرفای مقام امام صادق تو کربلا قیمتا مناسبه اما ما نشد بریم

خدایا به امید تو، اللهم عجل لولیک الفرج

سلام والا چند روز پیش اونجا بودم کمترین قیمتشون یک دیناره که یک دینار اونا ۵۰ هزارتومن خودمونه ما کم ...

سلام قیمت پتوهاش چطور؟ جنساشون بنجوله یه خوب؟شما خرید کردین چیا مناسب بود؟

گرونیه 

صرف نمیکنه خرید کنی

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

سلام قیمت پتوهاش چطور؟ جنساشون بنجوله یه خوب؟شما خرید کردین چیا مناسب بود؟

پتو هایی که سر مبل میزارن خیلی زیاد بود  متری ۹۰ تومن  غیره متری هم ۲۵۰،چادر رنگی ۲۵۰ مشکی ۴۰۰ اما من چادر مشکی جنس خوب رفتم از مغازه گرفتم ۹۰۰ البته پارچه

خدایا به امید تو، اللهم عجل لولیک الفرج

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز