2821
2789
به نظرم وجود نداره من بعد از فوت مادرم یه مدت خیلی دنبال این مسائل بودم از چند نفر تجربه گر نزدیک ب ...

ببین مثلا گاهی اوقات یه حس بدی ناخودآگاه پیدا میکنی 

حس میکنی که یه اتفاق بدی میوفته 

یعنی تو از قبل اونو حس کردی 

من معتقدم این روحمه که خبر داره و قبل اینکه وارد این دنیا بشم دیدم اینا رو

نه قبول ندارم . کارما هم تو اسلام هست همین که میگیم هرکی کار خیر انجام بده خیر می بینه هرکی کار بد انجام بده به خودش بر میگرده و بد می بینه . تناسخ هم یه بهانه هست برای کسایی که واسه گناهاشون دنبال بهانه میگردن که مثلا ما گناه کردیم این زندگیمون الان بده و یا برعکس اگه تو این زندگیم بد کردم و گناه تو اون زندگی تقاصشو پس میدم . و یه امید واهی 

ما فقط یک فرصت برای زندگی داریم و به دنیای پس از مرگ و عقاید اسلام عقیده دارم

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین این زندگی یه امتحان الهیه یه امتحان مدرسه ساده رو در نظر بگیر سطح امتحان زمانش و شرایطش برای هم ...

ماست هارو نریز تو قیمه😊 

چه جور به کمال رسیدنیست تناسخ ؟؟ اگر هر بار در کالبدهای متفاوت به دنیا بیایی و ندونی قبلاً چه جور زندگی کرده ای ؟؟  

شما توجه کن جمعیت انسانها رو از بدو آفرینش تا به امروز .. روح افراد جدید ( در نتیجه ی گسترش جمعیت از کجا اومده؟؟) 

خلقت بر اساس نظم و منطقیست .. قانونمند هست . قانون ؛ 

علت و معلول 

همین ! 

یعنی شما یک فرد نرمال هستی چون از پدر و مادر ژن های یک فرد نرمال رو دریافت کردی . 

حال اگر شخصی بنا به موتاسیون ، یا هر دلیل علمی دیگری مثلا یک کروموزوم اضافه دریافت کنه دچار سندروم داون خواهد شد .. تعیمیم بده این قانون رو به هر چیز دیگری در این جهان . 

معادله ی ساده ایست . 

کارما هم از نظر من تسکین و فریبیست برای آرامش آدمی . 

نه قبول ندارم . کارما هم تو اسلام هست همین که میگیم هرکی کار خیر انجام بده خیر می بینه هرکی کار بد ا ...

خب الان چه عدالتی هست بین من سالم و یه آدم معلول

چه عدالتیه بین کسی که تو فلسطین متولد شده و کسی که امریکا

چه عدالتیه واقعا؟ 

کی؟ میشه بیشتر توضیح بدی

می‌گفت که هست تناسخ یادم نیس کاربری شو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره با تناسخ توی همه ابعاد امتحان میشی و بعد به تکامل میرسی

بعد اینکه اون تناسخ اول از کجا میاد.

دوم اینکه همه به تکامل می رسن مثلا هیتلر که این همه آدم کشت تو تناسخش  چه کارمایی پس میده که مطابق کشتن این همه آدم باشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز