2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تناسخ به اون شکل که بلافاصله بعد مرگ بریم تو یه جسم دیگه مثلا سنگ یا حیوان یا یه ادم بالغ و ... خیر

ولی معتقدم بارها اومدیم به دنیا و بارها بازم خواهیم اومد تا به کمال لازم برسیم و دیگه نیاییم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

🤷‍♀️چندین بار گفتم تنها چیزی هست میتونم قبول کنم ک از بد تولد لابق این همه بدبختیم هنین تناسخه میگم شاید قبلا خیلی گناه کار بودم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
آیا درموردش مطالعه ای داشتید یا صرفا براساس چیزهایی که داخل اینستا هستش؟تناسخ رو قبول ندارم و به باو ...

ببین این زندگی یه امتحان الهیه 

یه امتحان مدرسه ساده رو در نظر بگیر سطح امتحان زمانش و شرایطش برای همه یکیه

اما منی که الان سالمم با کسی معلوله یا کسی که تو خونواده خیلی ثروتمند و قوی متولد شده و کسی که تو کشوری مث افغانستان و فلسطین متولد شده یکیه!؟ چرا این آدما با شرایط مختلف امتحان بشن! 

به نظرم وجود نداره  من بعد از فوت مادرم یه مدت خیلی دنبال این مسائل بودم از چند نفر تجربه گر نزدیک به مرگ هم حتی سوال کردم که چیزی راجع به این موضوع درک کردن ؟ اونا هم نظرشون این بود که تناسخ وجود نداره 

🤷‍♀️چندین بار گفتم تنها چیزی هست میتونم قبول کنم ک از بد تولد لابق این همه بدبختیم هنین تناسخه میگم ...

دقیقا منم همین طور

واقعا اگه تناسخ نباشه خیلی بی عذالتیه

تناسخ به اون شکل که بلافاصله بعد مرگ بریم تو یه جسم دیگه مثلا سنگ یا حیوان یا یه ادم بالغ و ... خیرو ...

فکر میکنم شما درست ترین تعریف از تناسخ رو گفتید.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
دقیقا منم همین طورواقعا اگه تناسخ نباشه خیلی بی عذالتیه

ولی خب بعضی وقتا تقاص اشتباه‌های دیگران رو پس میدیم.

مثلا پدربزرگ ی کاری کرده ک شرش دامن نوه‌ای ک بدنیا نیومده رو مبگیره. ی مثال بود فقط

به نظرم وجود نداره من بعد از فوت مادرم یه مدت خیلی دنبال این مسائل بودم از چند نفر تجربه گر نزدیک ب ...

کسی ک برگشته ک نمرده و جسمش رو ترک نکرده پس چجوری درکی ار تناسخ داشته باشه؟

الات شما دنیایی ک میگن قبلش اونحا بودیم و قبول کردیم سرنوشتمون رو یادتونه؟

2824
2823
2791
2779
2792