2777
2789
عنوان

تنهایی

82 بازدید | 7 پست

بچه ها تا حالا شده آدمای مهم زندگیتون رو از دست بدید؟ منظورم ادمایی که تو سختی ها سنگ صبورتون بودن مثلا دوست نزدیک ، یا مثلا اون آدما تغییر کرده باشن جوری ک ارتباط با اونا دیگه راه مناسبی نیست و الان دیگ تو شرایط سخت کنارت نیستن یا خودشون شرایط رو براتون سخت کردن 💔

چطوری این شرایط رو گذروندید چیکار کردید ؟ من یهو تنها شدم 💔

من یهو همزمان بامرگ پدرم شوهرم ترک کرد خیلی دوران سختی داشتم کمرم شکست الان فقط باقرص اعصاب ارومم نابودشدم دیگه اون ادم. سابق نشدم خنده ازلب رفت عصبی پرخاشگر منی همیشه خندون شادبودم لعنت به سرطان پدرم وجودم ازم گرفت😔😔😔

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها شدم اما خودمو پیدا کردم درسته زمان برد اما بنظرم خودم نزدیک ترین و امن ترینم برا خودم دیگه حالم ...

من همیشه از تنهایی میترسیدم ، سعی میکردم آدما رو نگه دارم هر چقدر هم اذیتم میکردن ولی این سری خسته شدم دیگ دنبالشون نرفتم و الان حقیقتش حالم خوب نیست نمی‌دونم کارم درست بوده یا ن ولی خب تنهایی عمیقی رو حس میکنم 

من یهو همزمان بامرگ پدرم شوهرم ترک کرد خیلی دوران سختی داشتم کمرم شکست الان فقط باقرص اعصاب ارومم نا ...

وای خیلی سخته خدابهتون صبر بده روح پدرتون در آرامش 🖤

من همیشه از تنهایی میترسیدم ، سعی میکردم آدما رو نگه دارم هر چقدر هم اذیتم میکردن ولی این سری خسته ش ...

چون وابستشونی دوس داری هرجور شده اونا رو نگه داری حتی با کوچیک کردن خودت گاهی هم میبینی ازت سواستفاده میکنن و هیچی نمیگی درست میگم؟

همه اینا رو تجربه کردم و هربار قوی تر شدم و بیشتر به خودم نزدیک شدم نمیگم کار راحتی بود اما کی بهتر از خودم؟هرجاهم بگردی باز نمیتونس مثل خودت پیدا کنی درسته سخته ولی وقتی از بقیه دل بکنی نیاز نیس یه عمر جون بکنی 

اینجور خودتو بیشتر دوس داری،اعتماد ب نفست بیشتره،محکم و قوی تری،بخدا همه جذبت میشن اتفاقا اونا هستن ک میان سمتت ن تو

چون وابستشونی دوس داری هرجور شده اونا رو نگه داری حتی با کوچیک کردن خودت گاهی هم میبینی ازت سواستفاد ...

دقیقاااا خیلی خودمو کوچیک کردم 💔 ولی اونا هر طور دوست داشتن باهام رفتار کردن ، ببخشید اوایلش چطوری خودتون و ذهنتون رو آروم می‌کردید ؟من ذهنم فوق العاده درگیره