2777
2789
عنوان

چرا وقتی بچت پسره انقد عزیزی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 29 پست
عجبااااعجببببآدم حالش از اطرافیان بهم میخوره

دقیقا 

من دو تا بارداریم ناخواسته بود همه میگفتن دعا گرفتی 

آخرش گفتم به قرآن من نمی‌دونستم باردارم بچه ام یا پسره یا دختر دیگه کمد و یخچال نیست که

🦋

احتمالا به خاطر پوله شایدم خانوادش پسر دوستن

ببین من شوهرم تک پسر و اولین بچه خونس ینی کلا یه دختر یه پسرن من موندم چرا باید بابت پول اینطوری میکردن

من جا پدرشوهرم بودم میگفتم، عب نداره خودم خرجشو میدم تا وقتی پسرم وضعش خوب شه، مگه چی میشد

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر دوستی در ایران رایج هست 

اما همه مثال هم نیستند 

ارج و قرب دادن به  فرزندان خارج از جنسیت دست خود والدین هست

من دو تا دختر ناز  دارم نور چشمی هستند چون خودم بهشون بها و ارزش دادم بقیه هم نگاه به رفتار من میکنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چندوقت بعدعروسی حامله شدی؟ حالا چه اشکالی داره مگه میگفتی وقتی عروسی کردم هر آن بایدمنتظربچه میبودین ...

یع ماه بعد عروسی

من اونقد حرف بهم گفتن میخاستم برم بندازم، شوهرم با هر زوری بود نذاشت

الان میگم اگه مینداختمو دیگه هیچ وقت حامله نمیشدم چی، چرا همچین میکردن باهام🥲😭

پسر دوستی در ایران رایج هست اما همه مثال هم نیستند ارج و قرب دادن به فرزندان خارج از جنسیت دست خود ...

عزیزم خدا دخترا تو حفظ کنه

به نظر من مهم اینه آدم بچه و خوب و بارزش بار بیاره چه دختر چه پسر، به جای خوبی برسن، همین کافیه

یع ماه بعد عروسیمن اونقد حرف بهم گفتن میخاستم برم بندازم، شوهرم با هر زوری بود نذاشتالان میگم اگه می ...

بیخیال خداروشکرکه سقط نکردی باورکن نیاری بیشتربایدحرف بشنوی حالابیادهمه ازحرفشون پشیمون میشن

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
بیخیال خداروشکرکه سقط نکردی باورکن نیاری بیشتربایدحرف بشنوی حالابیادهمه ازحرفشون پشیمون میشن

الان باهام خوبن

ولی مثلا وقتی ماه های اولم بود مادرشوهرم میخاست منو بزارن خونه مامانم، شوهرم ببرتشون مسافرت، میگف اون حال نداره نیاد بهتره

الان بهتر شده، ولی اینا یادم میاد دیوونه میشم

عزیزم خدا دخترا تو حفظ کنهبه نظر من مهم اینه آدم بچه و خوب و بارزش بار بیاره چه دختر چه پسر، به جای ...

فدای شما متشکرم از دعای خوبتون خدا عزیزان شما هم حفظ کنه 

بله همینطوره فرزند سالم و صالح داشتن یک نعمت بزرگ هست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
الان باهام خوبنولی مثلا وقتی ماه های اولم بود مادرشوهرم میخاست منو بزارن خونه مامانم، شوهرم ببرتشون ...

متاسفم براش ولی غصه نخورعزیزم برای بچت خوب نیست بچت دنیااومد براش جبران کن چون نوه خیلی عزیزه

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید