2777
2789
عنوان

شوهرم‌میگه چن سال دیگه بچه بیاریم

204 بازدید | 19 پست

ولی من از نظر روانی واقعا نمیتونم بچه دار شم‌در حد دیوونگی رفتم‌برای یه بچه شوهرمم اصلاااااا همکاری نداره اصلا ها

بعد عصبیم هس زود قاط میزنه من همش باید مواظب باشم‌و‌فشار روانی زیادیم بخاطر همین رومه ولی خرجی بچه رو در حد مرفه میده

خونه هم نداریم مستاجریم

میگه تاچن سال دیگه خونه میخریم ی بچه دیگم بیاریم

من بهش نگفتم نیاریم چون زورم میکنه و میشه دعوا وشر

ب نظر شما من پیشگیری کنم به اون نگم چطوره مث خواهر راهنماییم کنید 

چون من از نظر اعصابم مشکل دارم بچم ی ذره بدقلقی میکنه داد میزنم عصبی میشم خدا مرگم بده 

هرچه دادم به اوحلالش باد
فعلا چیزی نگو نه تایید کن نه مخالفت تا چندسال دیگه کی میدونه چه اتفاقایی میفته

رو اعصابمه چن روزه من واقعا توانایی اینم نداشتم ولی خودخواهی بود لگم نمیخوام تاازدواج‌کردیم‌فوری گفت میخوام 

هرچه دادم به اوحلالش باد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو اعصابمه چن روزه من واقعا توانایی اینم نداشتم ولی خودخواهی بود لگم نمیخوام تاازدواج‌کردیم‌فوری گفت ...

تو محض احتیاط جلوگیری داشته باش حرصم نخور تا تو نخوای بچه ای درکارنیست

اره آمپول داره اونو بزن

قرص خوبه یاامپول؟

چون قرص ب روانم نمیسازه کلا دیوونه میشم 

اون چن روزیم که نمیخورم تا پریود شم باز احتمال بارداری هست؟

هرچه دادم به اوحلالش باد
پس بده،نمیدونم میگم نفهمه فقط خونریزی اینا نمیاره؟مثلا بفهمه

نمیدونم منم نذاشتم تاحالا.تو نت راجبش تحقیق کن .نهایت به شوهرتم میگی پریودم به هم ریخته یا بهونه دیگه میاری.یا بگو ما که تا چندسال بچه نمیخوایم دستگاه میذارم خیالم راحت باشه

نمیدونم منم نذاشتم تاحالا.تو نت راجبش تحقیق کن .نهایت به شوهرتم میگی پریودم به هم ریخته یا بهونه دیگ ...

الان نه میگه پنج سال دیگه الان خودشم مواظبه 

ولی اونموقه میرم میزارم اگرم خونریزی داشتم میگم پریودیم بهم ریخته

ممنونم بابت راهنماییت

واقعا نیاز داشتم کسی کارمو تایید کنه

هرچه دادم به اوحلالش باد
الان نه میگه پنج سال دیگه الان خودشم مواظبه ولی اونموقه میرم میزارم اگرم خونریزی داشتم میگم پریودیم ...

قربونت عزیزم من نظرم اینه چون بارداری زایمان شیردهی و بعدتولدبیشتر مسئولیت با مادره فقطخودش باید راجب بچه دارشدنش تصمیم بگیره نه کس دیگه.فکرکن از بدن من خون و ویتامین و استخونن و...کم میشه من کلی درد میکشم بعد یکی دیگه تصمیم بگیره واقعا بی انصافیه

قربونت عزیزم من نظرم اینه چون بارداری زایمان شیردهی و بعدتولدبیشتر مسئولیت با مادره فقطخودش باید راج ...

اره بخدا خصوصا وقتیکه قراره صفرتاصد بچه داری به گردن خودت باشه فقط و شوهره هییییییچ حتی دو دیقه نگهش نداره

هرچه دادم به اوحلالش باد