2789
عنوان

نمره دخترم

247 بازدید | 18 پست

خانما نمره دخترم تا الان امتحان دادن که 

ریاضی ۸ شد ولی جبرانی داره بعد امتحان ها

زبان ممکنه ۱۵ به بالا بشه 

عربی ۱۸ یا ۱۷ 

فارسی ۱۷ اینا

هنوز علوم و اجتماعی و.. ندادن تا اینجا چطوره نمرش

چه پایه ای؟

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندمه؟

خوبه نمرش 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
اره نمرش هاش بالا ۱۰

خوبه دوست من همیشه نمره هاش بیست بود کنکور قبول نشد یکسال افسردگی گرف

برا همین میگم اذیتش نکن 

شلوغ اما بی کس! تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️

هفتم

نمرش خوبه 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤