2777
2789
عنوان

حال دلم خرابع💔🥀

365 بازدید | 29 پست

یه وقتایی ب خودم میگم کی تموم میشه این همه درد غصه میگم نکنه واقعا راسته ک میگن خدا بیشتر هوای پولدار هارو داره تو بچگی ک اون همه درد بدبختی کشیدم گفتم بزرگ میشم یادم میره بزرگ شدم دردام بیشتر شد گریه هام بیشتر شد شب بیداریام بیشتر شد بابا گوه خورده اونی ک میگه پول مهم نیست خیلی هم مهمه یادمه وقتی مدرسه میرفتم همه با بابا هاشون میمدن ولی من تنها میرفتم وقتی تو جمع دوستام ساکت مظلوم مینشستم میگوفتن نازنین کلاس میزاره قیافه میگیره ولی بخدا اینجوری نبود من میدیدم اونا از من بالاترن میمدیدم چیزایی ک اونا دارن واسه من رویا آرزو بود با هر کی درددل میکردم میگفت خدابزرگه غصه نخور بزرگ میشی یادت میره 

شب ک میخوابم میگم خدایااا چرا من چرا باید اینجوری زجر بکشم تا کی تا کجا 

خستم دلم از همه دنیا گرفته 

خسته شدم از هق هق های ک تو بالشت خفه میکردم خستم از این سکوتم خستم از این همه بی کسی 

مگه نمیگن دخترا باباین کو بابام پس چرا بابایی من با بابا های شما فرق داره چرا داره زندگیم رو خراب میکنه خداجون مگه من چقدر تحمل دارم مگه یه دختر ضعیف تا چقدر میتونه تحمل کنه این همه بدبختی رو دلم میخواد یکی باشه دلی ارومم کنه دلی باهام حرف بزنه واقعی دلسوزی کنه خستم از این ادم های نقاب ب چهره

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا گروه درد دل کن

گروه چی 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

و تو چقد منی😔😔😔چقد گریه هامو تو بالشتام خفه کردم😔چقد ازین دنیا و آدماش بیزارم😔چقد درد کشیدمو دا ...

خدا کجاست چرا مارو نمیبینه🥀😭

ای کاش منم حداقل بابای تورو داشتم😔

باور نميكنم خدا به كسی بگويد: نه...! 

خدا فقط سه پاسخ دارد:

١- چشم....

٢- یه کم صبر کن....

٣- پيشنهاد بهتری برايت دارم....

همیشه در فشار زندگی اندوهگین مشو,

شاید خداست که در آغوشش می فشاردت!

برای تمام رنجهایی که میبری صبر کن,

صبر اوج احترام به حکمت خداست...

توکل کن

ای کاش منم حداقل بابای تورو داشتم😔باور نميكنم خدا به كسی بگويد: نه...! خدا فقط سه پاسخ دارد:١- چشم. ...

مرسی عزیزم پوفففف سعی میکنم 

منم خیلی دپرسم از بدی های روزگار

من خستم دیگه دارم ب تهش میرسم