2821
2789
عنوان

عاشق شدمم

180 بازدید | 24 پست

من 18 سالمه ابجیاا مشکلللل افسردگییی 3 ساله درگیرشم بخاطر اوضاع مالی نرفتم ت مجازی با یه پیسر اشنااا شدمم 19 سالههه هم اسنانیمه ولی شهر دیگسسس اونمم از من خشش میاد و عاشقمه و من ادم شکاکیم بقران دستتت خدمم نی بعد من خدم گوشی ندارم گوشییی داداش کوچولومهه بهم نمیده اونم میدونه خدم گوشیی ندارممم الان از دیروز نبودمم عصبیع اخلاقشش گوهه میگممم چیکار کنمم بهش گفتمم مگه شوهرمی دستور میذیی گفتت اره اجیاا من همیشه میرینم ب اعصایششششش دستت خدمم نییی بعد پیامی ک گگفتم دستور نده شوهرمیو پین کرد گفتت جرفت یادت باشهه اجیاا عاشقشمم ولی با اخلاق گوهم دارم میریزم ب همهخ چیی کنکورم دارمو درس نمیخونم از طرفیی عاشقمم بدجورر قصد پسره ازدواجهه اجیاا بقراننن بخاطر افسردگیم رفتارممم گوههه من همچین ادمی نبودممم دایم فکر خودکشیممممم خدم میکشممم همش بهش میگم ت ولم میکنبی ترکم میگه بازشروع کردیی حالمم خرابههه میگم خدم بکشمم خانوادمم بفهمن واویلاا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از نظر تو این آدم سرش حرف میره؟ کدوم آدم سالمی وسط کنکور دنبال رل؟

عزیزممممم حرفت حقق ولی از نظرهمه من یه روانیممم چون درونگراممممم حالا عاشق شدمم چیکار کنممم با ادما دور م حال نمیکنممم ولی یه ادم ب دلم نشست ول کن نیستمم

عزیزممممم حرفت حقق ولی از نظرهمه من یه روانیممم چون درونگراممممم حالا عاشق شدمم چیکار کنممم با ادما ...

منم درونگرام والا مثل شما نیستم ..... عاشق شدن مگه الکی الکی ... بلاکش کن رو درست تمرکز کن

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز