2777
2789
عنوان

چقد اعتماد ب نفس نداشتن سخته

45 بازدید | 7 پست

بیرون ک میرم نمیتونم سرمو بلند کنم ب کسی نگاه کنم

حس میکنم همه دارن مسخره م میکنن

هر کی میخنده میگم حتما منو مسخره کرده...

هرچند بعضیا هم مسخره میکنن

دلم میخواد انقد اعتماد ب نفس داشته باشم ک نظر دیگران واسم مهم نباشه ولی خب نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو گیریم مسخرت کنن

خودتو که نمیتونی عوض کنی همینطوری به دنیا اومدی همینطوریم میمیری

طرف سیاه پوست به دنیا میاد تو کشوری که همه موهاشون بلونده و چشماشون رنگیه. باید زندگی نکنه؟

من صورتم جوش داره. اوایل هرکی میدیدم میگفت چرا جوش داری و هی حرف میزد. ولی وقتی خودت مشکلتو بپذیری بقیه هم میفهمن در حد این نیستن چیزی بگن. چند بار عموما به همه کسایی که نظر میدادن گفتم جوش دارم دوستم ندارم دارویی که به کبدم آسیب بزنه بخورم. کبدم برام مهم تر از پوستمه. هیچ مشکلیم با جوش های صورتم ندارم. تموم شد رفت

ولی قبلش هر سری هرکی یه نظری میداد

توام بپذیر که تا ابد فقط خودتو داری و تنها کسی که باید نظرش واست مهم باشه خودتی.

خو گیریم مسخرت کننخودتو که نمیتونی عوض کنی همینطوری به دنیا اومدی همینطوریم میمیریطرف سیاه پوست به د ...

منم قبلا خیلی اعتماد ب نفس داشتم کلا اهمیت نمی‌دادم کی چی میگه ولی این چندسال داغون شدم حتی بیرون رفتن از خونه ب شدت برام سخته نمیدونم واقعا چیکار کنم دلم میخواد برم بیرون پیشرفت کنم ولی همش میترسم سرکار و دانشگاه مسخره بشم