2777
2789

می‌خواین بگین آدم گریز یا غیر اجتماعی یا درونگرا یا هرچی ولی من واقعا از رفت و آمد زجر میکشم . با فامیل خودمم کلا قطع رابطه بودم چند ساله الان عمه شوهرم دعوت کرده برای فردا شب برای اولین بار (پاگشا) من واقعا دوست ندارم برم . ارتباط گرفتن با بقیه برای من سخته و تو تنهایی خودم راحت ترم .میخواستم بهونه بیارم و نرم ولی شوهرم میگه زشته و بالاخره باید بریم چه الان چه هفته بعد .

چیکار کنم ؟ 😩😫 حتی حرف زدن الکی و صمیمیت الکی هم برام سخته 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

منم همین بودم یعنی تو جمع ک میخواستم برم میمردم از استرس خیلی سختم بود

ولی چندبار خودمو تو موقعیت های مختلف قرار دادم و رفتمم تا اوکی شدم

تاپیکمو گزارش میزنید،ممنون میشم🩵

بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نباید ازدواج میکردی‌ وقتی داشتی ازدواج میکردی به این فکر نکردی که باید با فامیل شوهرت رفت و آمد کنی؟

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

منم دوست ندارم‌ف

بافامیلا‌ارتباطی داشته باشم ولی با دوستام وهمسنای خودم دوست دارم ارتباطمو..

ول کن ی شب ک هزار شب نمیشه‌.برو دیگه

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
خب نباید ازدواج میکردی‌ وقتی داشتی ازدواج میکردی به این فکر نکردی که باید با فامیل شوهرت رفت و آمد ک ...

شوهرم میدونست و خودشم از رفت و آمد خوشش نمیاد

آخ منم عقدم و همین مشکل رو دارم.

با فامیل خودمون که کلا قطع ارتباطیم. 

خوش مشرب هستم ولی خیلی ازم انرژی میگیره و اذیت میشم تو جمع. ولی خب نمیشه هم رد کرد دعوتشون رو. 

چه میشه کرد تحمل کن تا بگذره

منم دوست ندارم‌فبافامیلا‌ارتباطی داشته باشم ولی با دوستام وهمسنای خودم دوست دارم ارتباطمو..ول کن ی ش ...

منم با دوستام اوکیم ولی آخه من الان برم بشینم پیش عمه و شوهر عمه شوهرم چی بگم 

من شوهرم رفته بیرون . پسرمم الان با دوستاش رفته بیرون. تنهام . دوست دارم همیشه اینجور باشه.من از تنهایی لذت میبرم. راستش من از بچگی شانس نداشتم . خواهر و برادر دارم قربون نداشتن. پدر و مادر دارم هر دو سنگ و نیش زن. از هر دو بیزارم. همش میگم کاش پرورشگاهی بودم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭