میخواین بگین آدم گریز یا غیر اجتماعی یا درونگرا یا هرچی ولی من واقعا از رفت و آمد زجر میکشم . با فامیل خودمم کلا قطع رابطه بودم چند ساله الان عمه شوهرم دعوت کرده برای فردا شب برای اولین بار (پاگشا) من واقعا دوست ندارم برم . ارتباط گرفتن با بقیه برای من سخته و تو تنهایی خودم راحت ترم .میخواستم بهونه بیارم و نرم ولی شوهرم میگه زشته و بالاخره باید بریم چه الان چه هفته بعد .
چیکار کنم ؟ 😩😫 حتی حرف زدن الکی و صمیمیت الکی هم برام سخته
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من شوهرم رفته بیرون . پسرمم الان با دوستاش رفته بیرون. تنهام . دوست دارم همیشه اینجور باشه.من از تنهایی لذت میبرم. راستش من از بچگی شانس نداشتم . خواهر و برادر دارم قربون نداشتن. پدر و مادر دارم هر دو سنگ و نیش زن. از هر دو بیزارم. همش میگم کاش پرورشگاهی بودم
روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭