2777
2789
😭😭ناراحتم..اینقدر گریه کردم کور شدم امروز..دعا کن‌واسم..تیکه طعنه..ناراحتی..تنهایی..خیلی بده.. الا ...

عزیزم ناامید نباش و صبور باش 

هر روز برای خودت دعا کن ایه الکرسی و حمد و سوره بخون 

چیزی رو هم زوری از خدا نخواه اخر و عاقبت نداره و اگرم خدا بهت نداد بدون به خیر و صلاحت بوده 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم ناامید نباش و صبور باش هر روز برای خودت دعا کن ایه الکرسی و حمد و سوره بخون چیزی رو هم زوری از ...

میدونی زندگیم داغون شده سرش..فکر دارم همش..افسردگی گرفتم هراس اجتماعی..استرس شدید.. چون همه رفتن از من کوچکتر ها داررن میرن..جایی ندارم بگم‌ ب مامانم میگم گاهی..ولی اونم غصه میخوره..و معلومه ب روم نمیاره نگران آیندمه..خدایی نمیگه غصه نخورم ولی معلومه ناراحته...هعیی خدا چی بگم..دعا کن واسم..ان شاءالله خیره..گله خدا ب کی کنم اخه؟توکل ب خودش..زوری نمیخام ولی غصه ام میشع ن زشتم ن کجم هیچی 

عزیزم ناامید نباش و صبور باش هر روز برای خودت دعا کن ایه الکرسی و حمد و سوره بخون چیزی رو هم زوری از ...

من ازدواج کنم مشکلاتم حله..ولی خدا نمیخواد ت این همه دختر فقط صلاح من نی

ی بار باید انجام داد؟خاستگار ول کنازدواج میشه خوب؟؟

آره یه بار انجام بدی خواستگار میاد دیگه بستگی به خودت داره قبول کنی طرفت خوب باشه ان شالله که یه ازدواج خوب داشته باشی وخوشبخت بشی 

بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند
آره یه بار انجام بدی خواستگار میاد دیگه بستگی به خودت داره قبول کنی طرفت خوب باشه ان شالله که یه ازد ...

ممنون عزیزم..دعا کن برام حتما ک ازدواج خوب کنم..من نمیخام غریبی برم😭😭

سجده داره؟نمیشه با جوهر بنویسم؟و اینکه با علامت؟

آبش مهم نیست گرم یا سرد..؟چقدر ت آب بمونه؟؟

میدونی زندگیم داغون شده سرش..فکر دارم همش..افسردگی گرفتم هراس اجتماعی..استرس شدید.. چون همه رفتن از ...

عزیزم من که والا پسر خوب ندیدم هر ازدواجی هم دیدم با همین پسرای داغون بودن که دختره فقط به خاطر اینکه بگه منم شوهر کردم و از بقیه عقب نموندم شوهر کرده که بعدا یا میسوزه میسازه یا جدا میشه 

ازدواج خیلی خوبه اما با ادم خوبش نه با هر کسی و به هر قیمتی 

از خدا پسر خوب بخواه 

عزیزم من که والا پسر خوب ندیدم هر ازدواجی هم دیدم با همین پسرای داغون بودن که دختره فقط به خاطر اینک ...

درست میگی ..ولی کامنتم نخوندی مگ؟؟بالاتر..میگم خالم نگام دیگ نمیکنه!ی جوری همه نگام می‌کنن..شوهر نمیکنی؟؟آخه اینجا روستاست..دعا کن لطفا برام..ان شاءالله خیره..خدا خودش همه جونا خوشبخت بشن و عاقبت بخیر ان شاءالله..ولی غریبی بده😭😭ملت ب ریشم می‌خندن میگن اه اینو کسی نگرف؟؟

منم از همین میترسم 😭😭ولی تنهایی هم روانیم کرده..نگاه هات..وای سخته

نگاه هات؟😂

نه عزیزم تنهایی بهتر از اینه ک دور از جون یه ازدواج بد داشته باشی بعد جدا شی،دست از پا دراز تر برگردی سر خونه اولت...

امیدت به خدا باشه سعی کن بهش نزدیک بشی،سوره یاسین بخون...امام جواد میگن برای ازدواج خیلی حاجت میده بهشون توسل کن اگر اعتقاد داری

انشالله که کسی که لایقته توی مسیرت قرار میگیره🌱🤲🏻

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ممنون عزیزم..دعا کن برام حتما ک ازدواج خوب کنم..من نمیخام غریبی برم😭😭سجده داره؟نمیشه با جوهر بنویس ...

سجده نداره میتونی با خودکار هم بنویس رفتی حموم بزار تو یه قابمه متوسط اندازه چند کاسه آب باشه بعد که غسل کردی حمومت تموم شد این آب رو بریز سرت 

بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند
نگاه هات؟😂نه عزیزم تنهایی بهتر از اینه ک دور از جون یه ازدواج بد داشته باشی بعد جدا شی،دست از پا در ...

فداتشم ان شاءالله دعا کن برام..آره درسته..خودم عاشق امام جواد.. ولی نمیده..نگاه ها منظومه خخخ

فداتشم ان شاءالله دعا کن برام..آره درسته..خودم عاشق امام جواد.. ولی نمیده..نگاه ها منظومه خخخ

حتما عزیزم انشالله هرچی خیره براتون پیش بیاد🤲🏻🤍

شما هم واسم دعا کنید خواسته ام اگر به خیر و صلاحمه برام اتفاق بیوفته🙏🏻🥺

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱