2777
2789

سلام دوستان

پسرم ۳ ماهو ۹ روزشه گاهی اوقات روی مای بی بیش لکه صورتی رنگ میبینم وقتی ادرار می‌کنه خیلی نگرانم کسی بوده تا حالا که اینطوری دیه باشه واسه بچش یا بقیه مشکلی پیش نیومده؟؟لطفا راهنمایی کنید

پیش پزشکم رفتم گفت شیر بهش زیاد بده من هرکاریم میکنم شیر بیشتر بخوره نمیخوره اندازه ظرفیت خودش میخوره برای همینم کمبود وزنم داره...

خیلی نگرانم لطفا کمک کنید

معمولا  تا مدت ها پس از تولد ادرار نارنجی یا صورتی رنگ ادرار طبیعی می‌باشد زیرا پس از زایمان تا زمانی که شیردهی به طور موثر آغاز شود کمی طول می‌کشد و همچنین آغوز غلیظ بوده و آب کمی دارد بنابراین در این مدت ممکن است  بدن نوزاد کم آب ‌شود و ادرار به رنگ ارنجی شود.پس شما باید تعداد دفعات شیردهی خود را افزایش دهید و در صورت توصیه پزشک آب جوشیده سرد شده به کودکتان بدهید. ضمنا تعریق زیاد نوزاد می‌تواند باعث کم آبی بدن نوزادتان شود بنابراین سعی کنید همیشه لباس متناسب با دمای محیط به نوزادتان بپوشانید. از طرفی در اوایل تولد مقدار زیادی اوره و بیلی روبین(عامل زردی نوزادان) توسط کلیه های نوزاد دفع می شود که می توانند باعث تغییر رنگ ادرار به رنگ نارنجی شوند.

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام... 

نوزادپسر نداشتم فقط دخترم موقع تولد داشت لکه قرمز گفتن مشکلی نیست حالا شما دوباره ببر دکتر مجاری ادراری .وکلیه .الهی بحق فاطمه ی زهرا همه ی بچه های دنیا سالم وسلامت باشن ومریضا شفا پیداکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا تا مدت ها پس از تولد ادرار نارنجی یا صورتی رنگ ادرار طبیعی می‌باشد زیرا پس از زایمان تا زمان ...

من شنیدم ادرار نارنجی یا صورتی به خاطر کم آبی بدن نوزادِ و طبیعیه دیگه داخل گوگل زدم این متن رث بالا آورد بهتون فرستادم

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام...