منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
بی پول ، زشت ، بی خونه ، بی کار ، بدون خانواده ، حامی نباشه جذاب نباشه ، قد کوتاه قد متوسط ، لاغر و ...
ادامه ش موقعیت اجتماعی پایین ، بی حال ، زیادی باحال ، جلسه اول تو پارک جلسه دوم خونه جلسه سوم ... حرف عاشقانه و جنسی بزنه حرف منطقی بزنه لباس تنگ لباس گشاد بد تیپ بی تیپ خوش تیپ
« اصفهان » مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره
عضو نی نی سایت بدبخت 😂جدا از شوخی بچه بدی نیستیم فقط یکم احساسي و مهربون هستیم که دخترا دوس ندارن،خ ...
راستشو بگو درخواست دوستی داشتی ازینجا ؟