2789
عنوان

خرید های عروسی

178 بازدید | 6 پست

سلام. قبل مراسم عقد و عروسی عروس داماد چه چیزهایی باید برای هم بخرن؟

برای مراسم عقد جدا و برای مراسم عروسی جدا بهم میگید؟

منظورم لباس و ایناست و سشوار و اینطور وسایل مثلا.

بستگی به مرسوماتتون داره 

برای ما کلیه خرید نامزدی و عقد و عروسی آقا داماد قبودار میشن 

خانواده عروس هم ساعت و حلقه برای داماد میخرن برای عروسی هم کیف اصلاح داماد و کت و شلوار داماد خانواده عروس میگیرن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چمدان حلقه ساعت لباس حوله تن پوش کت شلواربرای دختر یکم بیشتره مثلا لباس مهمونی وطلا

برای داماد لباس چیا باید خریده بشه؟

برای عقد خانواده داماد برای من پارچه چادری و دو پارچه لباس گذاشته بودن و یه روسری هم خریدن و ما برای داماد پیراهن و کمربند و شلوار خریدیم. برای قبل عروسی هم باید براش لباس بخریم؟ چی باید بخریم؟

و اینکه به اون یه ساعت نو از طرف محل کارش دادن قرار شد دیگه ساعت نگیره، با این وجود اون بایدبرای من ساعت بخره یا خودم باید پول ساعت خودمو بدم؟

سمت ما

عروس :کت وشلوار.پیرهن مردونه.ساعت.حلقه.کفش.ریش تراش و عطر ادکلن و یسری لوازم بهداشتی.چمدان.حوله

دوماد:سرویس‌طلا.حلقه.ساعت.کفش اسپرت‌ومجلسی‌وعروس.کیف‌مجلسی و عروس.حوله‌.لوازم آرایش پک کامل.لباس مجلسی.مانتو.آینه شمعدان

همینا یادمه

برای داماد لباس چیا باید خریده بشه؟برای عقد خانواده داماد برای من پارچه چادری و دو پارچه لباس گذاشته ...

ببین سخت نگیرید باهم تواقق کنید مثلا من مجردم ولی واقعا تصمیم دارم ساعت نگیرم یا چادر مشکی دارم نگیرم مگه اون خودش بخره شماام خواستی ساعت بگیر سته شوهرت نگرفتی ام مهم نیست

سلام هر کس هر چی در توان داره میخره هیچ قانون کلی وجود نداره 

ولی اگر شرایط مالیتون ایجاب میکنه

یه اینه عقد جفت کوچک ،قند برای سابیدن لباس مجلسی برای عقد ،حلقه کفش ،چادری اگر باشین چادر شال یا روسری کیف مجلسی برای عقد ،قرآن ،

برای عروسی هم لوازم ارایشی ،اتو مو ،سشوار ،بابلیس، چمدان وسایل ارایشی،حوله تن پوش ، چمدان لباس ،اینه شمدان بزرگ زینتی ،طلاهای ناقص مونده ،لباس زیر ،لباس خواب ،تاج و پیراهن عروس ،انگشتر کفش،دسته گل عروس و هر چیزی که توی خریدهای قبلی نخریده شده و مونده 

برای عقد داماد هم در عقد کت و شلوار پیراهن ،کفش ،کراوات یا پاپیون جفت اینه عقد برای داماد

در عروسی برای داماد کت شلوار اگر همه خرید های عروس تکمیل باشه چمدان ارایشی داماد ،چمدان لباس داماد ،انگشتر ،سشوار ،ریش تراش و هر چیزی که  در خریدهای قبلی ناقص مونده رو میخرن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪