2777
2789
عنوان

ایفون

74 بازدید | 14 پست

امروز یه همکارمون نبود گفتم فکر کنم یدونه گوشی ایفون x داره  همشون فلانی ایفون گفتم بابا ایفون x قدیمی الان هیچ کس نمیخره یکیشون انگار خودش سهامدار ایفون ایفون x قدیمی  گفتم انقد تعصب بخرج ندید گفتن نه ایغون x الان ۱۵ میارزه فکر کنم توهین کردم به ایغون x نه ،😁

جدیدا قدرت درک مطلبم در تاپیک ها پایین اومده. اکر واقعا نوع نگارش عادی باشه،احتمالا مشکل از منه. خلا ...

تنها نیستی 🥴🚶

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جدیدا قدرت درک مطلبم در تاپیک ها پایین اومده. اکر واقعا نوع نگارش عادی باشه،احتمالا مشکل از منه. خلا ...

میگم امروز همکارام میگن وا ایفون x قدیمیه گفتم اره محثول ۲۰۱۷ الان ۲۰۲۴ هستیم همشون وا الان ۱۵ می ارزه اخه کدوم احنقی میاد تو سال ۲۰۲۵ به ایفون x پانزده بده 

میگم امروز همکارام میگن وا ایفون x قدیمیه گفتم اره محثول ۲۰۱۷ الان ۲۰۲۴ هستیم همشون وا الان ۱۵ می ار ...

خدایی هردو رو بخون 

قشننننگ برعکس همن 🥴😅

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

میگم امروز همکارام میگن وا ایفون x قدیمیه گفتم اره محثول ۲۰۱۷ الان ۲۰۲۴ هستیم همشون وا الان ۱۵ می ار ...

آهان. 

متوجه شدم. 

به هر حال هر کسی با توجه به شرایط خودش و چیزی که می‌خواد تصمیم می‌گیره. 

این که کسی رو احمق خطاب کنیم شاید خیلی جالب نباشه💖

آهان. متوجه شدم. به هر حال هر کسی با توجه به شرایط خودش و چیزی که می‌خواد تصمیم می‌گیره. این که کسی ...

حالا نچسب به این کلمه احمق من حرصم از تعصب اینها میگیره 

حالا نچسب به این کلمه احمق من حرصم از تعصب اینها میگیره

چشم💖

می‌دونی دوست خوبم، گاهی وقتا باید افراد حق داد. 

شاید اون فرد با توجه به شرایط خودش، هدفش همین مدلی باشه که قدیمی هم شده. 

ولی اون شرایط و خواسته هاشو باهم تطبیق می‌ده و به نتیجه ای میرسه که براش ارزشمنده. 

و با توجه به اینکه شاید توان خرید مدل های بالا تر نداره، اینکه کل خواسته و توانش زیر سوال بره براش آزار دهنده میشه و ممکنه به قول شما تعصب نشون بده. 

برای اون شخص ۱۵ تومن نهایت توانش برای هزینه برای چیزی که می‌خواد هست. 

و توقع نداره که به نظر احمق برسه. 

من به کلمه ی شما نمی‌چسبم. ولی اون شخص این کلمه رو شنیده و همین آزارش داده. 

برای من که فرقی نداره! فقط جریان رو از نقطه نظر اون شخص بازگو کردن تا شاید براتون قابل درک بشه و کمتر اذیت بشید🩷

چشم💖می‌دونی دوست خوبم، گاهی وقتا باید افراد حق داد. شاید اون فرد با توجه به شرایط خودش، هدفش همین م ...

من تو اون جا اصلا بهش احمق نگفتم اثلا من غقط گفتم قدیمیه بعد این شخصی  که انقد تعصب نشون داد چون خودش یه ایفون s 20 داره تازه اونم یه برادرش براش از امریکا سال ۲۰۲۰ ۹۹ اورده فکر میکنه اگر کسی به ایفون بگه قدیمی نمیدونی چ تعصبی بخرج میده و چون این ایفون رو داره نمیدونی چقدر خودش رو لاکچری  محسوب میکنه تازه حتی این ایفونم برای خودش نبوده برای برادرش بوده من به این موضوع کار ندارم طرف ندار نیست ولی از اینکه تعصب بیخود به خرج میده بدم میاد 

چشم💖می‌دونی دوست خوبم، گاهی وقتا باید افراد حق داد. شاید اون فرد با توجه به شرایط خودش، هدفش همین م ...

اصلا میدونی این همکارم انقدر کسایب که ایغون دارن رو به حور خاص میگه فلانی ایفون داره میگم وا خدایا اینها چی دارن حتما بنز دارن دیگه یه گوشی بکشه خودشو ۱۰۰  تومن باشه 

اخه فکر میکنه از ایفون استفاده میکنه یه برتری خاصی به بقیه افراد دارع 

بله درسته این نگاه اصلا جالب نیست. 

شخصیت و ارزش افراد هیچ ارتباطی به دارایی هاشون نداره💖

شما خودتون رو ناراحت نکنید 

قرار نیست تفکر هر کسی برامون مهم باشه و بخواهیم مجابش کنیم. 

گاهی باید سکوت کرد و گذشت🌺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز