2777
2789

آخیی چه نازه😢

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینقدنرمه😂

منم خیلی دلم میخواد بخرم وقتشو ندارم ☹

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دختر منم شبیهشو داشت ولی خیلی جیش میکرد ردش کردم 🤦🤦

ماتوقفسه دیگ دسشویی ک خیلی میکنه روزی یه رب دخترم میارش بیرون فقط

زندگی خیلی قشنگه فقط کافیه قشنگیاشو ببینیم دوستای گلم😍

منم خیلی دلم میخواد بخرم وقتشو ندارم ☹

من ازموقعی ک خریدمش خیلی حس خوبی دارم انگاریه عضو جدید به خانوادمون اضافه شده 

زندگی خیلی قشنگه فقط کافیه قشنگیاشو ببینیم دوستای گلم😍

من ازموقعی ک خریدمش خیلی حس خوبی دارم انگاریه عضو جدید به خانوادمون اضافه شده

آره واقعا خیلی تو روحیه تاثیر داره حیوون خونگی

ماتوقفسه دیگ دسشویی ک خیلی میکنه روزی یه رب دخترم میارش بیرون فقط

اینجوری خوبه... برای منم قفس داشت اما همون شستن و تمیز کردن زیرشم برام سخت بود

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ماده بود یانر ماله شما؟

نمیدونم هنوز کشفش نکرده بودیم 🤭

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

😂😂میگن ماده پریودمیشه

اره منم شنیدممم🙊🙊