2789
عنوان

کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 20 پست
من کنکور دادم دیگه. می‌دونم چی دارم می‌گم. رقابت از تجربی و ریاضی کمتره و راحت دولتی می‌شه آورد.نهای ...

فضولی نباشه نمره نهایی هات چند بود

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه جوره داشتم. از تک ماده بگیر تا بیست.🤦🏻‍♀️

جدی ببین این نمره های من احتمال قبولی داره

دینی۱۹

عربی۱۸.۵

فلسفه و جامعه ۱۸

ریاضی و جغرافی۱۷

محیط۱۶

تاریخ و روان شناس۱۵

فارسی۱۴

فنون۱۳.۲۵

زبان۹

فنون تقویت کردم سماعی یاد گرفتم اما خب این نشد

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

همه جوره داشتم. از تک ماده بگیر تا بیست.🤦🏻‍♀️

نمیشه جواب بدی لطفا🥺

جدی ببین این نمره های من احتمال قبولی دارهدینی۱۹عربی۱۸.۵فلسفه و جامعه ۱۸ریاضی و جغرافی۱۷محیط۱۶تاریخ ...

برای پارساله؟ اگه فرصت ترمیم دارید و بتونی ترمیم بزنی خوب می‌شه.

فنون و فارسی خیلی ضریب دارن اونا رو تقویت کن. من فارسی نهاییم ۱۹ بود و کلی تراز داد. درصد فنونم هم پنجاه بود ولی خب بنظرم سخت بود.

کتاب تست استفاده می‌کنی برای فنون؟ اگه نداری بیا ازم بخر کتابام مونده دستم.😭

اگه هم بخوای می‌تونیم تمرین کنیم فارسی و فنون رو با هزینه‌ی پیشنهادات به توافق برسیم.

در کل بستگی به رشته و دانشگاه هم‌زمان داره. اگه مثلا صرفا رشته برات مهمه ممکنه دولتی شهرستان حقوق یا روان‌شناسی بیاری اما نه دانشگاه برات مهمه یه سری از رشته‌های دانشگاه‌های شهرهای بزرگ احتمالش هست.

برای پارساله؟ اگه فرصت ترمیم دارید و بتونی ترمیم بزنی خوب می‌شه.فنون و فارسی خیلی ضریب دارن اونا رو ...

عزیزم خریدم کتاب از برنامه کنسل بذار همون جا بفروش