atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9555 عنوان کنکوری 100 بازدید | 20 پست شرایطم سخته پایم به شدت ضعیفه البته شایدچیکار کنم امسال رشته تاپ دربیام او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1403/09/14 | 17:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهرام۱۱ عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1659 برو بدنسازی به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13429 شروع کن به برنامه ریزی و کمکم ساهت مطالعه اضافه بکن فرمول فقط خوندنه دنبال میانبر نباشید میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9555 برو بدنسازی چه ربطی داره او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9555 شروع کن به برنامه ریزی و کمکم ساهت مطالعه اضافه بکن فرمول فقط خوندنه دنبال میانبر نباشید همیشه می خونم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
بهرام۱۱ عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1659 چه ربطی داره گفتی پاهات ضعیفه گفتم به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9555 گفتی پاهات ضعیفه گفتم من پایه نوشتم منظورم سطح هست او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9555 به نام خداخودکشی(واقعا میگم در حد مرگ باید بخونی) میخونم ولی باز هیچی عوض نمیشه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9555 تجربی؟ انسانی او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
بهرام۱۱ عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1659 من پایه نوشتم منظورم سطح هست اهااا😅 به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
آلبالو_پلو_زعفرونی عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 1556 انسانی انسانی قبولیش راحته اگه همزمان رشته و دانشگاه برات مهم نیست.پیشنهاد میکنم تمرکزت رو روی نهایی بذار. فنون هم درصد خوب بزنی خیلی پیش رفتی.کتاب کمک درسی هم اگه خواستی میتونم بفروشم. امسال کنکور دادم.
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9555 انسانی قبولیش راحته اگه همزمان رشته و دانشگاه برات مهم نیست.پیشنهاد میکنم تمرکزت رو روی نهایی بذار. ... نیست جدی نیست یا چون من نمونه ام همه اطرافیانم نابغه ان اینطوری حس کردم میگم پایم ضعیفه نمیشه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
آلبالو_پلو_زعفرونی عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 1556 نیست جدی نیست یا چون من نمونه ام همه اطرافیانم نابغه ان اینطوری حس کردم میگم پایم ضعیفه نمیشه من کنکور دادم دیگه. میدونم چی دارم میگم. رقابت از تجربی و ریاضی کمتره و راحت دولتی میشه آورد.نهایی ها رو اگه بیشتر میچسبیدم وضعم خیلی بهتر بود البته الانم علامه میخونم.