2777
2789
عنوان

مشکلات معلمی

331 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها 

یه مشکلی ذهنمو درگیر کرده 

من به تازگی معلم زبان یه آموزشگاه شدم. سنم ۲۳ هست و از خیلی از شاگردام کوچیک ترم .

چندین کلاس دارم و همشو خوبن 

یکی از کلاسام پر از مشکل هست .

دو نفر هستن توش که رفتارهایی خارج از شعور دارن.

یکیشون یه خانمه ۳۰ ساله هست که گاها رفتار های اذیت کننده داره. 

ولی یکی دیگه یه پسر ۲۹ ساله هست که به شدت بی فرهنگه . تو کلاس دست تو دماغش میکنه.  از من بار ها تو تلگرام سوال درسی پرسیده و من راهنماییش کردم.  براش عکس و ویس فرستادم تا بفهمه اما تشکر نمیکنه. بحث احترامی هست که شما باید نشون بدید وقتی یکی تایم میزاره . 

بنظرتون چجوری رفتار کنم؟ مستقیم بگم بهش چیزی یا دیگه جواب سوالاشو ندم؟

سوال خارج از کلاس جواب نده 

رفتارهای اون خانم رو بگو تا بهت راه حل بدم 

در کل شرط اول معلم بودن اقتدار و کنترل کلاس و شاگردان است

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

حسابشون نکن، وسلام

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب آدمایی پیدا میشن 

نمیشه با مدیر آموزشگاه صحبت کنید که این دو نفر بنداز یه کلاس دیگه 

خداوند شما را از شر کسانی که وانمود میکنند نیت خیر دارند، اما در خفا برای سقوطتان دعا میکنند محافظت کند.

سوال خارج از کلاس جواب نده رفتارهای اون خانم رو بگو تا بهت راه حل بدم در کل شرط اول معلم بودن اقتدار ...

کاملا سوال درسی میپرسه اما هیچ تشکری نمیکنه از وقتی که میزارم .

اون خانم هم بارها سرکلاس گفتم وسط حرفم نپرید رعایت نمیکنه. فامیلیم رو اشتباه مینویسه تو گروه با وجود اینکه درستش رو قبلا گفتم .

جلسه آخر هم بهم یه خودکار هدیه داد بدون هیچ جعبه ای و گفت این رو تو نمایشگاه گرفتم . بنظرم هدیه ای توهین آمیز بود چون میشد اون رو داخل یک جعبه گذاشت و حتی نگفت مبدا اون کادو کجاست.  البته من ازش تشکر کردم.

این کلاس برعکس کلاس های دیگه خیلی حرف گوش کن نیستن .

حسابشون نکن، وسلام

باید رو این نورد واقعا کار کنم . خیلی حرص میخورم سرکلاسشون واسه اینکه درس رو بفهمن و کار انجام بشه ولی خیلی حرف میزنن و درسشون عقبه . برای آموزشگاه هم فرقی نمیکنه میتونه همش پول بگیره ترم رو تجدید کنه

🫥🫥

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

کاملا سوال درسی میپرسه اما هیچ تشکری نمیکنه از وقتی که میزارم .اون خانم هم بارها سرکلاس گفتم وسط حرف ...

این خانم مشکل جدی نداره،حساس شدی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم