2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

242 بازدید | 13 پست

سلام خواهرم الان هفته ۹بارداریه از رو چه علایمی میشع جنسیت رو تشخیص داد خیلی هم استرس داره جنسیتش چیه

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی فقط سل فری بده میفهمه  تو این هفته ها

سل فری چیه

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

هفته ی نهم فقط با آزمایش ژنتیک معلوم میشه. NIPT اسمشه. 

بعدشم واسه چی استرس داره؟ دو سه هفته دیگه معلوم میشه خب   

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
دختر

فکر کنم علایم دختر حالت تهوع شدید صبحگاهی و ورم بینی و تمایل به شیرینیجات و کند شدن رشد موهای پا باشه، ولی مسلما اینا دقیق نیستن

امیدوارم خدا همون جنسیتی که میخواد رو بهش عطا کنه. اجازه دارم بپرسم بچه چندمه خواهرتونه و جنسیت قبلیها چیه؟

فکر کنم علایم دختر حالت تهوع شدید صبحگاهی و ورم بینی و تمایل به شیرینیجات و کند شدن رشد موهای پا باش ...

بچه اولشه عزيزم